Lifestyle|08.01.2021 16:33

Βασίλης Παλαιολόγος: Ο ηθοποιός εργάζεται ως νοσηλευτής και έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος, ο οποίος παράλληλα εργάζεται και ως νοσηλευτής στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία». Τον ηθοποιό γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό στον πρώτο του ρόλο ως μαθητή στη θεατρική σχολή του του Κωνσταντίνου Μαρκορά στης επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι». «Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια στον χώρο της υγείας ως νοσηλευτής. Κατ’ αρχάς να πούμε ότι έκανα το εμβόλιο και είμαι καλά. Δεν έχω πάθει κάτι. Έκανα το αυτονόητο και το καθήκον μου και ως νοσηλευτής και ως ηθοποιός που θέλω να επιστρέψω στο θέατρο» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παλαιολόγος.

O Βασίλης Παλαιολόγος είπε ακόμα:: «Το σύμπαν διέταξε μια παύση στον πλανήτη. Πρέπει να αναλογιστούμε γιατί έγινε αυτό και πώς μπορούμε εμείς, οχυρωμένοι, να σταθούμε όρθιοι σε οποιαδήποτε επίθεση». Και καταλήγοντας, σχολίασε: «Κατανοώ τη συνθήκη απόλυτα και συμμερίζομαι τους πάντες. Πράγματι υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά αυτήν τη στιγμή πρέπει να εξετάσουμε πώς θα γίνει η εξυγίανση στη δημόσια υγεία».

Μιλώντας σε συνέντευξή του για τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι» ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος είχε πει: «Οι «Δύο Ξένοι» για μένα ήταν ένας σταθμός στην επαγγελματική μου καριέρα, ήταν μια πολύ δυνατή αρχή, είναι άπειρες οι μνήμες που έχω και ευχάριστες και δυσάρεστες. Κρατάω όλα όσα με έχουν προχωρήσει και με έχουν εξελίξει και αφήνω πίσω πάντα αυτά που με έχουν στεναχωρήσει... Έχω να θυμάμαι όμως ότι γελάσαμε πάρα πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Θυμάμαι βέβαια και ένα απίστευτα δυνατό χαστούκι (το απαιτούσε το σενάριο) που έφαγα από το Νίκο Σεργιανόπουλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τόσο δυνατό που επί μία βδομάδα ο αυχένας μου είχε μεγάλο πρόβλημα». Ο ηθοποιός είχε ποστάρει στα social media φωτογραφία από τη στιγμή που έκανε το εμβόλιο.  

T
Δύο ξένοιΒασίλης ΠαλαιολόγοςΚορονοϊόςνοσηλευτήςεμβόλιο