Lifestyle|09.01.2021 09:52

The Voice - Έλενα Παπαρίζου: Η κίνηση του Φαίδωνα πάνω στη σκηνή που δεν άρεσε στην τραγουδίστρια

Newsroom

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε νέα ημέρα προβολής για το τελευταίο επεισόδιο της φάσης των Knockouts. Η Παναγιώτα Βεργίδου, ο Φαίδων και ο Πάρις Κατσαρός, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού talent show για να διεκδικήσουν μία θέση στα Battles.

Μια κίνηση, όμως, που έκανε ο Φαίδων πάνω στη σκηνή, όταν ερμήνευε το τραγούδι «Never gonna give you up» δεν άρεσε καθόλου στην Έλενα Παπαρίζου. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έβγαλε τον σκούφο του και αποκαλύφθηκε το δίχρωμο μαλλί του.

«Υπήρχαν τονικά θέματα. Σε έχω δει καλύτερα στις πρόβες. Δεν ήμουν έτοιμη με αυτό το πράγμα που έγινε με τον σκούφο. Αν θες την ταπεινή μου γνώμη, δεν μου άρεσε. Άρχισα να χάνομαι μέσα στο κομμάτι και λέω: "Τώρα τι έγινε; Α, έβαψε τα μαλλιά του" και σταμάτησα να σε ακούω. Αυτό μου συνέβη. Αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι έχεις καλή φωνή» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να πάρει μαζί της στα Battles την Παναγιώτα, ωστόσο και ο Φαίδων πέρασε στην επόμενη φάση, καθώς έκανε steal ο Πάνος Μουζουράκης.

Έλενα ΠαπαρίζουThe VoiceΣΚΑΪ