Lifestyle|09.01.2021 10:20

The Voice - Σάκης Ρουβάς: «Ήσασταν αδύναμοι» απογοητευμένος με τις εμφανίσεις των παικτών του

Newsroom

Το «The Voice of Greece» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε νέα ημέρα προβολής για το τελευταίο επεισόδιο της φάσης των Knockouts. Ο Αιμίλιος Συμβουλίδης, η Νάντια Ιαρατζούλι και ο Σταμάτης Λύκος  από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού talent show για να διεκδικήσουν μία θέση στα Battles.

Διαβάστε ακόμα: The Voice: Η κίνηση του Φαίδωνα πάνω στη σκηνή που δεν άρεσε στην ΠαπαρίζουThe Voice: Η παίκτρια που ξεμυάλισε τον Πάνο Μουζουράκη - «Τι υπέροχη που είσαι»

Οι τρεις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τον coach τους, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ο Σάκης Ρουβάς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις τους και τόνισε ότι τα πήγαν χειρότερα ακόμα και από τις πρόβες. 

«Δύσκολα. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι εκπληκτικό πως καμιά φορά τυχαίνει και ο ένας παρασύρει τον άλλον. Ήσασταν και οι τρεις πιο αδύναμοι ακόμα και από τις πρόβες. Και παρόλο που είπαμε αρκετά πράγματα, δεν είχαμε την καθαρότητα της σκέψης να τα εφαρμόσουμε σήμερα» σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς. 

Τελικά, στην επόμενη φάση πέρασε η Νάντια, που υποσχέθηκε την επόμενη φορά να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο ώστε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που της δόθηκε.

The VoiceΣΚΑΪΣάκης ΡουβάςVoice knockouts