Lifestyle|09.01.2021 14:07

Χάρης Ρώμας για Ρένα Βλαχοπούλου: «Ήταν άνθρωπος που ολιγωρούσε»

Newsroom

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και μίλησε για τις τηλεοπτικές του επιτυχίες και τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ θυμήθηκε ένα περιστατικό με τη Ρένα Βλαχοπούλου από την πρώιμη τηλεοπτική τους συνεργασία στη σειρά «Μάμα μία», το οποίο έφερε την υπογραφή του.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε ένα εκρηκτικό ταπεραμέντο σαν άνθρωπος. Έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους. Είχε πολλές αρετές, αλλά είχε και πολλές παθογένειες. Ήταν άνθρωπος που ολιγωρούσε. Της έλεγες: "Ελα να να διαβάσουμε τα λόγια για να πετύχουμε ένα αστείο παραπάνω" και εκείνη δεν καθόταν. Γι' αυτό δεν έπαιξε και μεγάλα κείμενα. Δεν με συμφέρει που το λέω γιατί έπαιξε και δικά μου, αλλά δεν έπαιξε κείμενα μεγάλων συγγραφέων, όπως τη "Λυσιστράτη" του Αριστοφάνη γιατί δεν μπορούσε να μελετήσει τον λόγο. Έπαιξε μία παραλλαγή της "Λυσιστράτη" και με μεγάλη αποτυχία στο ΡΕΞ. Δεν ήθελε ν' αναμετρηθεί με τέτοιους είδους ρόλους» ανέφερε ο κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος. «Της έλεγα: "Γιατί κυρία Βλαχοπούλου δεν μαθαίνετε τα λόγια σας και τα έχω γράψει με μεγάλο κόπο;" και εκείνη μου απαντούσε: "Πάρτ' τα, Σαίξπηρ, να μην στα χρωστάω"» πρόσθεσε ο ίδιος. 

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι το «Καφέ της Χαράς» θα τελειώσει φέτος, ενώ ετοιμάζει ένα νέο σήριαλ που θα έχει σχέση με το show business και υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα το 2013. «Το "Καφέ της Χαράς" πρέπει να κλείσει και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Κάναμε συζήτηση με το κανάλι για να συνεχιστεί, αλλά δεν συνεχίζεται, γιατί η ιστορία πρέπει να τελειώσει και να δούμε τι θα συμβεί με τον Πώποτα και τη Χαρά».

Ρένα ΒλαχοπούλουΚαφέ της ΧαράςΧάρης Ρώμας