Lifestyle|09.01.2021 15:00

Πέτρος Κωστόπουλος για Κατερίνα Λιόλιου και Ντουμπάι: «10 χρόνια έκανα το κουνέλι»

Newsroom

Ο Πέτρος Κωστόπουλος με κείμενο που δημοσίευσε στο Znews.gr απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όλους εκείνους που τον κατέκριναν τόσο για τη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου όσο και για το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τη ζωή τους χωρίς να δίνουν εξηγήσεις στον κάθε αδιάκριτο ή πικραμένο κακεντρεχή που θέλει -σαν να ‘ναι δικαίωμά του- να μπαίνει στην ιδιωτική τους σφαίρα, στο δωμάτιό τους, στα παιδιά τους, στις σχέσεις τους» τόνισε, αρχικά, ο γνωστός παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λιόλιου: Πρώτη αντίδραση για τη φημολογούμενη σχέση με τον Κωστόπουλο

Παράλληλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε ότι ταξίδεψε στο Ντουμπάι επειδή μία από τις εταιρείες που δουλεύει έχει έδρα εκεί και είχε οργανώσει επαγγελματικά μίτινγκ. «Kinder έκπληξη η Πρωτοχρονιά εκεί. Και σε ελληνικό μαγαζί. Που χάρηκα που τα παλικάρια που το ‘χουν από τη Μύκονο το έκαναν το νούμερο ένα του Ντουμπάι. Μετά, πάλι δουλειά. Γνωστό σε πολλούς το γεγονός... Δούλευα εκεί, όπως δούλεψε και ο Κορκολής, οι μετρ και τα γκαρσόνια και άλλοι 8 χιλιάδες Έλληνες που βρίσκονται εκεί εδώ και χρόνια, δουλεύοντας σε εταιρείες των Εμιράτων. Και καλά έκαναν και σηκώθηκαν και έφυγαν από ‘δω! Τους ζηλεύω! Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός μια μέρα» υπογράμμισε. «Δεν έκραξε κανένας ούτε στο Τορίνο ούτε στην Πορτογαλία τον Ρονάλντο, παρότι αθλητής. Και ουδείς στην Ελβετία έκανε την αλητεία να καταραστεί τον Φέντερερ όπως έκαναν οι Έλληνες στον Τσιτσιπά» ανέφερε σε άλλο κομμάτι του κειμένου του. 

«Δήθεν ευαίσθητα πλάσματα των πάνελ και social media»

Τέλος, αναφερόμενος και στη φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου, ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε: «Ξέρετε τι είναι ρατσισμός, λοιπόν, στο 2021. Και ρωτάω, δήθεν ευαίσθητα πλάσματα των πάνελ και των social media, που έχετε πέσει θύματα ρατσισμού: Το να κράζεις κάποιον για την ηλικία του και τη διαφορά που έχει με υποτιθέμενη κοπέλα, δεν είναι ρατσισμός αυτό; Ή όχι; Βλέπω άτομα που σε παλιές εποχές θα μάζευαν γιαούρτια να κριτικάρουν και να καταδικάζουν χωρίς έλεος. Εσύ διαλέγεις στο κρεβάτι σου όποιον θέλεις και καταδικάζεις όποιον κράζει. Σωστά; Το να λες συνέχεια με έκπληξη τη διαφορά ηλικίας, τι είναι, αγοράκι/κοριτσάκι μου; Έστω και αν για το παραμύθι, με αποκαλείς και γοητευτικό. Έλα, ρε! Εγώ νόμιζα ότι είπες ότι μία γυναίκα θα έστελνε το 4 για βοήθεια σε ηλικιωμένο για να με δει. Με είδες σε φωτογραφίες στο Instagram και είμαι μπαταρισμένος πολύ και είπες να το πεις για το 4. Εκτός εάν κι εγώ και όσοι είναι κοντά μου εξαιρούνται και από τον αντιρατσισμό.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λιόλιου: Από το The Voice στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου

Επειδή έκανα μια ωραία ζωή εδώ και 40 χρόνια με τα λεφτά που έβγαλα από τη δουλειά μου και εσύ δεν πρόκειται να την κάνεις ποτέ, σου φταίω; Επειδή έκανα μια ωραία οικογένεια που έσπασε τα ρεκόρ διάρκειας στη σόουμπιζ; Που δεν παρακάλεσα κανέναν; Ή μήπως γιατί επιμένω να θεωρώ ότι όπως και όλες οι επιλογές, το να είσαι λευκός, άντρας και στρέιτ είναι κι αυτή μια κανονική υπόθεση; Όπως σέβομαι, θέλω να με σέβονται» κατέληξε ο Πέτρος Κωστόπουλος

ΝτουμπάιΠέτρος ΚωστόπουλοςΚατερίνα Λιόλιου