Lifestyle|10.01.2021 15:09

Βίκυ Καγιά: Η έναρξη στα Madwalk και ο Γιώργος Μαζωνάκης που ντύθηκε Ναπολέων

Newsroom

Τα δέκα χρόνια συμπλήρωσε φέτος το MadWalk, ο θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα. Την επετειακή εκδήλωση παρουσίασε η Βίκυ Καγιά, ενώ η Έβελυν Καζαντζόγλου μετέφερε τον παλμό τον backstage. Τη σκηνοθεσία στο stage ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Το σόου ξεκίνησε με ένα μπαλέτο υπό τη μουσική υπόκρουση του «Καρυοθραύστη» και στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή της η παρουσιάστρια του GNTM, με μία κόκκινη τουαλέτα για να σημάνει την έναρξη της βραδιάς.

Από τους τραγουδιστές, η πρώτη που βγήκε στη σκηνή ήταν η Demy, η οποία ερμήνευσε μαζί με τον FY το τραγούδι με τίτλο «Στα κόκκινα». Στη συνέχεια, η Τάμτα, η οποία εμφανίστηκε πάνω σε ξυλοπόδαρα, τραγούδησε το «Hold On» στο catwalk του Sotiris Georgiou.

Τη σκυτάλη πήρε ο Vlospa, ο οποίος στο catwalk του Dimitris Petrou τραγούδησε τα κομμάτια του, «Big Moves» και «R.U.E». Ο Ίαν Στρατής ερμήνευσε το «Rockafeller Skank» σε ένα special catwalk, το οποίο παρουσίασε αλλά και συμμετείχε η εκθαμβωτική Έβελυν Καζαντζόγλου.

Οι δημιουργίες του G. Papadogamvros παρουσιάστηκαν υπό τους ήχους του «Golden Eye», που ερμήνευσε η Πέννυ Μπαλτατζή.

Ακόμα, στη σκηνή του MadWalk, ανέβηκε η Έλενα Τσαγκρινού και ερμήνευσε το «Be My Lover», συνοδεύοντας το catwalk του Apostolos Mitropoulos. Θυμίζουμε ότι η νεαρή τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι «El Diablo».

Επίσης, τo Maison Faliakos παρουσίασε τις δημιουργίες του με τη Ρένα Μόρφη να ερμήνευσε το «Ιπποτικό», ενώ οι «Dimmy and the Bad Heart», με τη σειρά τους, εντυπωσίασαν με το «For You» στο catwalk του LASKOS.

Στη συνέχεια, στο catwalk των Deux Hommes, η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό εκτέλεσαν ένα mash up των «Roses» και «Live or Die». Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν τον Τάσο Ξιαρχό να παίρνει μέρος στο «Survivor 4» με την ομάδα των «Διάσημων».

Ο Αναστάσιος Ράμμος με το τραγούδι «Watermelon Sugar» συνόδευσε το catwalk 5226 by Celia Kritharioti. Ακολούθησε η Ήβη Αδάμου στο catwalk του Vassilis Zoulias με τη διασκευή του κλασικού «Σκλάβα».

Η Ελένη Φουρέιρα, από την πλευρά της, ερμήνευσε και χόρεψε το «Light it Up», παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Celia Kritharioti.

Στο closing act της βραδιάς, ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε το νέο του single «Τόσα Βράδια» και το «Αγαπώ σημαίνει», από το ομώνυμο album του. Ο τραγουδιστής, φορώντας δημιουργίες σχεδιασμένες γι' αυτόν, κορύφωσε το MadWalk 2020 με ένα ανατρεπτικό φινάλε, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας.

«Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε ένα Χ. Ένα Χ που θα αποκαλύψει τα πράγματα όπως είναι. Γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτός ο χώρος δεν είναι άδειος. Αυτός ο χώρος δεν είναι άδειος, είμαστε όλοι μαζί. Αυτό το κουστούμι δεν είναι Γάλλου αξιωματικού, δεν είναι της Λεγεώνας των Ξένων. Εγώ ανήκω στην Λεγεώνα των Φίλων. Και αν τα φώτα έσβησαν γι' απόψε και περάσαμε καιρό με σκιές, έρχεται η επόμενη μέρα και το φως» τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο τέλος των MadWalk 2020.

Γιώργος ΜαζωνάκηςΤάμταΑναστάσιος ΡάμμοςΉβη ΑδάμουΈλενα ΤσαγκρινούΒίκυ ΚαγιάMadwalk