Lifestyle|11.01.2021 15:11

Παναγής Τζωρτζάτος: «Για μένα σήμερα κλείνει ο κύκλος του Pop Up»

Newsroom

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγής Τζωρτζάτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη μεσημεριανή εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του. 

«Ο κύκλος του Pop Up σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα, αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι. Τα "γιατί" και τα "πώς" και τα "αλλά" πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, τη Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, τη Νανά και πολλούς ακόμα. Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο γι' αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για άλλα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Alpha ζήτησε από τον δημοσιογράφο να περιορίσει την παρουσία του στην εκπομπή, από καθημερινή σε μία ημέρα την εβδομάδα, αναλαμβάνοντας ξεχωριστή στήλη. Ο Παναγής Τζωρτζάτος, όμως, δεν αποδέχθηκε την πρόταση και έτσι αποχώρησε από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Pop UpΗλιάνα ΠαπαγεωργίουAlpha