Lifestyle|12.01.2021 18:58

Madonna: Κάνει τον γύρο του κόσμου παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό

Newsroom

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει στα βρετανικά ταμπλόιντ με την Madonna (Μαντόνα), η οποία φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει από περιοριστικά μέτρα σχετικά με τον κορονοϊό και κάνει τον γύρω του κόσμου. Η βασίλισσα της ποπ φέρεται να έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο, στο Μαλάουι και την Κένυα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Την παραμονή των Χριστουγέννων λέγεται ότι είχε πετάξει από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο με τον φίλο της, χορευτή Ahlamalik Williams, και τέσσερα από τα παιδιά της, τον David Banda (Ντέβιντ Μπάντα), Mercy James (Μέρσι Τζέιμς) και τα δίδυμα Estere (Εστέρ) και Stella (Στέλλα), και τα δύο οκτώ ετών.

Από εκεί πήγε μαζί με τον Ρόκο στο Μαλάουι, με μια μονοήμερη ενδιάμεση στάση στην Αίγυπτο. Στις 30 Δεκεμβρίου, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη «ζεστή καρδιά της Αφρικής». Πέρασαν μια εβδομάδα στο Μαλάουι όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Λάζαρο Τσάκουερα, όπως και με ντόπιους.

T
T

Παράλληλα, η οικογένεια επισκέφθηκε το ορφανοτροφείο «Home of Hope» (Σπίτι της Ελπίδας), το οποίο υποστηρίζει η τραγουδίστρια από κοινού με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Raising Malawi», καθώς και το σχολείο «Jacaranda» για τα ορφανά παιδιά. Εκεί, η Madonna (Μαντόνα) άνοιξε το «Madame X Dance Studio», ένα μέρος που ενθαρρύνει τα παιδιά να απασχοληθούν με μουσική, χορό και τέχνη.

T

Στη συνέχεια, η Madonna (Μαντόνα) με την οικογένεια και τον σύντροφό της πήγε στην Κένυα, όπου διέμειναν σε στρατόπεδο σαφάρι και η οικογένεια ακολούθησε τις προσκλήσεις δύο τοπικών φυλών.

T

Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν στη Βρετανία πρέπει να αποφεύγονται τα ταξίδια που δεν είναι απαραίτητα και να γίνονται μόνο όσα συνδέονται με επαγγελματικούς λόγους, ενώ απαραίτητη είναι και η καραντίνα των 14 ημερών. Πηγές από το φιλικό περιβάλλον της Madonna (Μαντόνα), πάντως, ανέφεραν ότι η οικογένεια πραγματοποιεί τακτικά τεστ κορονοϊού και ότι ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ, σύμφωνα με την Daily Mail.

ΚορονοϊόςπανδημίαΜαντόνα