Lifestyle|14.01.2021 14:29

Stefania για Eurovision: «Θα κάνω το καλύτερό μου» - Τον Φεβρουάριο έρχεται στην Ελλάδα

Newsroom

Από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania) και ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, ένας από τους δημιουργούς της ελληνικής συμμετοχής, μίλησαν στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ότι η νεαρή τραγουδίστρια θα έρθει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο και θα περάσει ένα μήνα για πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, φωνητικές πρόβες, το γύρισμα του βιντεοκλίπ και φωτογραφήσεις.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Κοντόπουλος ανέφερε πως «ήρθαμε στο Ρότερνταμ για να γράψουμε τις τελικές φωνές στο κομμάτι μας». Για το μήνυμα που περνάει το «Last Dance», με το οποίο η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β΄ Ημιτελικό της Eurovision στις 20 Μαΐου, τόνισε: «Πολλές φορές δεν νιώθουμε ότι έχει έρθει το τέλος; Όταν έρχεται το τέλος, υπάρχει πάντα μια αρχή!».

Ουσιαστικά, αν και το τραγούδι λέγεται «Last Dance», αυτός δεν είναι ο τελευταίος χορός μιας «και η ζωή συνεχίζεται», όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Για να συμπληρώσει με αισιοδοξία και χαμόγελο η Στεφανία: «This isn’t the Last Dance!». Το λαμπερό 18χρονο κορίτσι υποσχέθηκε να κάνει «το καλύτερό της για την Ελλάδα».

Στεφανία ΛυμπερακάκηEurovisionEurovision 2021Δημήτρης Κοντόπουλος