Lifestyle|07.01.2019 09:11

Τα ζώδια της Δευτέρας (7/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει να ασχοληθείς µε συλλογικές δραστηριότητες ή µε φιλικά θέµατα. Η αλήθεια είναι πως είσαι καλός ακροατής και οι φίλοι σου σε αναζητούν να τους δώσεις τη συµβουλή σου. Αν περάσεις την ηµέρα µε ανθρώπους που απολαµβάνεις την παρέα τους θα γεµίσεις τις µπαταρίες σου!

Ταύρος

Σου έρχονται στο µυαλό όλο και πιο έντονα γεγονότα της δουλειάς σου και επαγγελµατικά ζητήµατα. Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που νιώθεις να ασχοληθείς µε το επαγγελµατικό «φαίνεσθαι». Πιθανόν να δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις µελλοντικά σου σχέδια σε επαγγελµατικό επίπεδο µε ανθρώπους που συναναστρέφεσαι στη δουλειά.

Δίδυµοι

Ισως βρεθείς µε ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις ξεκινώντας συζήτηση για το πώς περάσατε τις εορταστικές ηµέρες. Ισως ακούσεις για κάποιο ταξίδι που πήγε ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και ετοιµάζεις µία απόδραση! Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει πολύ σε αυτό το κοµµάτι καθώς γεµίζει το µυαλό σου ιδέες καταφέρνοντας µία εκδροµή!

Καρκίνος

Σήµερα είναι πολύ καλή ηµέρα να µείνεις σπίτι και να µην κανονίσεις τίποτα για να ξεκουραστείς και να «τακτοποιηθείς». Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ό,τι πρέπει για ενδοσκόπηση µαζεύοντας συναισθήµατα, σκέψεις και εµπειρίες που αποκόµισες τελευταία. Είναι πιθανόν να προκύψει ένα οικονοµικό ζήτηµα που θα κερδίσει επάξια µερίδιο της προσοχής σου.

Λέων

Kαλή ηµέρα να δεις στενό συνεργάτη και να µη µιλήσετε µόνο για δουλειές, αλλά να κάνετε πιο χαλαρή συζήτηση µε προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει σε αυτό για αυτό εκµεταλλεύσου τις συγκυρίες για να έρθεις κοντά -σε προσωπικό επίπεδο- µε αγαπηµένους σου ανθρώπους και συνεργάτες.

Παρθένος

Ισως νιώσεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις και την πιο µικρή εκκρεµότητα καθώς έτσι νιώθεις ελεύθερος/η από τις υποχρεώσεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει να κάνεις τη σκέψη πράξη καθώς ενισχύει τις οργανωτικές ικανότητες. Μην το παρακάνεις γιατί ο υπερβάλλων ζήλος να τελειώσεις δουλειές που έχεις, εξαντλεί όλα τα αποθέµατα της ενέργειάς σου.

Ζυγός

Εξαιρετική µέρα για να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε κάνει χαρούµενο/η. Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει ιδιαίτερα τις επαφές µε φίλους, µε τον/τη σύντροφό σου και την ενασχόληση µε αγαπηµένο σου χόµπι. Ο στόχος της ηµέρας πρέπει να είναι ένας και ξεκάθαρος. Να ασχολείσαι µόνο µε οτιδήποτε σου δίνει χαρά, σε βοηθά και σε γεµίζει θετική διάθεση.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει σε ζητήµατα σπιτιού. Οτιδήποτε και αν κάνεις µε τον χώρο που ζεις -από δουλειές και συµµαζέµατα έως και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις- ευνοούνται ιδιαίτερα. Κατά διαστήµατα θα νιώθεις λίγο εκνευρισµένος/η ή θα σκέφτεσαι πως είσαι αρκετά κουρασµένος/η από όλα αυτά που έχεις να κάνεις και θέλεις επειγόντως ξεκούραση.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει σε επικοινωνία και εκπαιδευτικά ζητήµατα. Είσαι στα πάνω σου και η διάθεσή σου δεν αργεί να «παρασύρει» και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Επίλεξε ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος για να επικοινωνήσεις µαζί του και να κανονίσετε µία συνάντηση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί επιπρόσθετο άγχος που απορρέει από οικονοµικά ζητήµατα. Πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως άφησες µία υποχρέωση σε εκκρεµότητα ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα που δεν υπολόγισες. Μπορείς να κλείσεις τυχόν «κενά» που µπορεί να δηµιουργηθούν στο ταµείο σου, αρκεί να µην κάνεις παρορµητικές κινήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθάει να τραβήξεις το ενδιαφέρον όσων συναναστρέφεσαι και να το κρατήσεις! Καλή ηµέρα να έρθεις σε επαφή µε αγαπηµένους, αναθερµαίνοντας το κλίµα µεταξύ σας προβάλλοντας τις απόψεις σου. Μην προσπαθήσεις να γίνουν αυτά καθώς έχεις έναν εξαιρετικό τρόπο να τραβάς τα βλέµµατα και να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ιχθύες

Αποτραβήξου από τα «φώτα της δηµοσιότητας» µένοντας µακριά από ανθρώπους που δεν θέλεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την ενσυναίσθησή σου, γι’ αυτό καλό είναι να επιλέξεις προσεκτικά τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς.

ζώδιαωροσκόπιο