Lifestyle|19.01.2021 15:37

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτηκα ότι εάν δεν κάνω παιδί θα τρελαθώ»

Newsroom

Για ακόμη μία φορά, η Τέχνη μπήκε σε πρώτο πλάνο στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», αφού ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, που την εκπροσωπούν με μεγάλο εκτόπισμα εδώ και χρόνια, μοιράστηκαν στιγμές που τους καθόρισαν. Οι δυο ηθοποιοί γνωρίζονται 25 χρόνια και έκαναν πολύ παρέα πριν και μετά τα γυρίσματα του «Λόγω Τιμής». «Ήταν παιδική χαρά» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξανδρής και θύμισε στον συνομιλητή του την ημέρα που τον είχε δει πρώτη φορά εκεί και του είπε ότι θα κάνει πολύ καλή πορεία.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, προκειμένου να μην χάσει γυρίσματα και επειδή δεν του έδιναν άδεια από τον στρατό, έκανε τον ψυχολογικά ασταθή, όπως είπε. Ο ίδιος αποζητούσε την «επανάληψη» της σειράς και χάρηκε όταν συνέβη αυτό. «Ήταν μια στιγμή που ήμασταν άνθρωποι που γνωριστήκαμε μέσα σε αυτή, δημιουργήσαμε σχέσεις, κράτησαν και από όλους υπήρχε η επιθυμία να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί και να ζήσουμε αυτό που είχαμε περάσει τότε», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Θα έβλεπα μέλλον σε αυτήν τη παρέα. Θα ήθελα να τους δω πιο πολύ εμπλεκόμενους με τις καταστάσεις του σήμερα, όχι τόσο πολύ με τη σχέση τους».

Παράλληλα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος διηγήθηκε πώς από πολύ μικρή ηλικία θέλησε να γίνει ηθοποιός, καθώς ήταν ένας τρόπος να τιθασεύσει τον αδάμαστο χαρακτήρα του. Αποκάλυψε ακόμα πόσο βασικό ρόλο παίζουν οι γυναίκες στη ζωή του και απάντησε στο ερώτημα αν θέλει να γίνει πατέρας. «Αν προκύψει με τα χαράς. Είναι καλοδεχούμενο και ότι μπορώ να κάνω από πλευράς μου θα το κάνω». Τέλος, μοιράστηκε τις επίκαιρες, όσο ποτέ άλλοτε, περιβαλλοντικές του ανησυχίες, υπογραμμίζοντας ότι η εθελοντική δράση του στον τομέα αυτό είναι έντονη.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, από την πλευρά του, παραδέχτηκε ότι η υποκριτική δεν ήταν η πρώτη επιλογή του όταν έκανε τα πρώτα του όνειρα για τον εαυτό του, μοιράστηκε τους φόβους του για την τεχνολογία, εξήγησε γιατί δεν επιδιώκει να κάνει συχνά τηλεόραση, ενώ μίλησε για το πόσο καρμικός ήταν ο ερχομός των παιδιών του στη ζωή του, σε μία στιγμή που δεν μπορούσε να βρει κανένα νόημα και σκοπό. «Πέρναγα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου και ενώ ποτέ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να κάνω παιδιά, σκέφτηκα ότι εάν δεν κάνω παιδί θα τρελαθώ. Ήταν τέλειο. Το παιδί μου γεννήθηκε την ίδια μέρα με μένα στα 33 μου. Δεν ένιωσα ότι μεγαλώνω όταν έγινα πατέρας, τώρα το νιώθω» επισήμανε.

Γιώργος ΠυρπασόπουλοςΛόγω ΤιμήςΔημήτρης ΑλεξανδρήςΣημείο συνάντησης