Lifestyle|20.01.2021 10:24

Καίτη Γαρμπή: «Το δικό μας το παιδί μέχρι το λόουερ έφτασε, το προφίσιενσι το έδωσε η ζωή»

Newsroom

Με αφορμή το περιστατικό του ξυλοδαρμού στο μετρό, και μετά τις δηλώσεις των γονιών των ανήλικων που προς υπεράσπισή τους ανέφεραν ότι «τα παιδιά έχουν Lower και Proficiency», η Καίτη Γαρμπή έκανε μια ανάρτηση σχολιάζοντας δεικτικά το περιστατικό.  

Στον λογαριασμό της στο Τwitter η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή έγραψε: «Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λόουερ έφτασε, αλλά το προφίσιενσι τελικά του το έδωσε η ζωή, γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!». Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν κατονόμασε πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά η αναφορά στα πτυχία παραπέμπει στις δηλώσεις του πατέρα των ανήλικων που είχε πει: «Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για Lower» - μια δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

T

Eλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό της Ομόνοιας. Ελεύθερος αφέθηκε και ο ειδικός φρουρός. Όπως δήλωσε ο συνήγορός τους, Κώστας Δημόπουλος: «Ζήτησαν μια ευκαιρία και την πήραν. Έχουν μετανοήσει πλήρως για την πράξη τους. Θεωρώ ότι επικράτησε η δικαιοσύνη».

ξυλοδαρμόςΚαίτη Γαρμπήμετρό