Lifestyle|22.06.2020 15:36

Καινούργιου: Με απειλούν με βόμβα, βρίζουν εμένα και την οικογένειά μου

Newsroom

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην έναρξη της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open για το διαδικτυακό bullying που δέχθηκε μετά τα σχόλιά της και των συνεργατών της στην εκπομπή της Παρασκευής για το κορεατικό συγκρότημα BTS, τα μέλη του οποίου ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας στην εκπομπή τα μέλη των BTS, Kang Daniel και Jungkook, ακούστηκαν διάφοροι χαρακτηρισμοί για την εμφάνισή τους. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τα σχόλια του πάνελ ως ρατσιστικά και ξέσπασαν εναντίων της εκπομπής και της ίδιας προσωπικά.

Tο κορεατικό συγκρότημα BTS

Η Κατερίνα είπε στην έναρξη της εκπομπής τη Δευτέρα 7/1 για το άσχημο σαββατοκύριακο που πέρασε: 

«Καλημέρα στη Κορέα, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που δεν γνωρίζαμε και το μάθαμε την Παρασκευή το απόγευμα. Δυστυχώς το έμαθα με πολύ κακό τρόπο. Θα θέλαμε να έχουμε καλεσμένους τους BTS αλλά δεν είναι εφικτό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες.»!

Και τόνισε: «Έχω περάσει και εγώ και οι συνάδελφοι μου ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο, με ένα διαδικτυακό bullying επειδή απλά δεν γνώριζα τους συγκεκριμένους και να πως ότι δεν μου αρέσουν εξωτερικά. Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο, κάτι θαυμαστές τους, με απειλούν από την Κορέα»!

Η Κατερίνα Καινούργιου πόσταρε και μια απάντηση στα σχόλια που δέχθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

Δείτε τι είπε η Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

Ποιοι είναι οι BTS 

Οι Bangtan Boys είναι ένα επταμελές αντρικό νοτιοκορεάτικο συγκρότημα της K-pop (κορεατική ποπ), που σχηματίστηκε από την εταιρία Big Hit Entertainment. Έκαναν το ντεμπούτο τους στις 13 Ιουνίου του 2012 με το τραγούδι «No More Dream» από το πρώτο τους άλμπουμ «2 Cool for Skool».

Στις 20 Νοεμβρίου 2017, οι BTS κέρδισαν μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες 2018 γιατί ως μουσικό γκρουπ είχαν τις περισσότερες συναλλαγές στο Twitter στον κόσμο. Ήταν οι διασημότητες με τα περισσότερα teets το 2017, αφού έλαβαν like ή retweet πάνω από μισό δισεκατομμύριο φορές (502 εκατομμύρια) παγκοσμίως, ξεπερνώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζάστιν Μπίμπερ μαζί.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, οι BTS έδωσαν ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη ως πρέσβεις των UNICEF. Τον Οκτώβριο του 2018 εμφανίστηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, το οποίο τους ονόμασε «Ηγέτες της Επόμενης Γενιάς».

Open TVΚατερίνα Καινούργιου