Lifestyle|07.01.2019 17:21

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι η πρόταση της Panik για τη Eurovision 2019

Newsroom

H δισκογραφική εταιρεία Panik Records πρότεινε στην ΕΡΤ για την απευθείας ανάθεση ένα «δικό της» παιδί που μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει στη χώρα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος για την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία φέρεται να έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις προκειμένου να είναι εκείνη που θα σηκώσει το βάρος της ελληνικής συμμετοχής. Η τελική επιλογή θα γίνει σε λίγες ημέρες από τον μουσικό Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ η Panik Records δεν είναι η μοναδική δισκογραφική που ενδιαφέρεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, πρόσφατα, κυκλοφόρησε το τραγούδι «Παράδεισος», ενώ τον φετινό χειμώνα εμφανίζεται στο «Fantasia» στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Είναι ένα «φρέσκο» και ταλαντούχο πρόσωπο με δυναμική σκηνική παρουσία, συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο εκπρόσωπος μιας χώρας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Την ίδια ώρα, η Κύπρος έχει ανακοινώσει επίσημα πως η Τάμτα θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει φέτος το νησί της Αφροδίτης στη Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο Ισραήλ. 

EurovisionΈλενα ΤσαγκρινούPanik Records