Lifestyle|26.01.2021 22:57

GNTM - Ειρήνη Μπουντούκη: Ο σύντροφος της μητέρας μου με κακοποιούσε σεξουαλικά από 9 ετών

Newsroom

«Με κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 9 μου ο σύντροφος της μητέρας μου». Αυτό καταγγέλλει η πρώην παίκτρια του Greece Next Top Model, Ειρήνη Μπουντούκη. «Θέλω να μιλήσω γιατί αν σωθεί έστω και ένα παιδί θα έχω κάνει τη δουλειά μου σε αυτόν τον πλανήτη», συνεχίζει η ίδια, μιλώντας στο thecaller και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου. 

Τα λόγια της για τη σεξουαλική της κακοποίηση συγκλονίζουν: «Η κακοποίησή μου ήταν συνεχόμενη, από τα 9 μέχρι και τα πρώτα χρόνια που πήγαινα στο Γυμνάσιο. Ο άνθρωπος που με κακοποιούσε ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Εκείνη την περίοδο ζούσαμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι». Μάλιστα, συνεχίζει την περιγραφή της: «Νομικά ήταν, κυρίως, σεξουαλική παρενόχληση γιατί δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν αθώα. «Να μας φροντίζει, να μας κάνει μπάνιο. Κι όλο γινόταν πιο στενή η σωματική επαφή». Στο ερώτημα αν η μητέρα της Ειρήνης Μπουντούκη αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε στο ίδιο της το σπίτι, η ίδια απαντά: «Η μητέρα μου δεν το αντιλαμβανόταν. Ο σύντροφός της κρυβόταν καλά και πολλές φορές ό,τι συμβαίνει αρνούμαστε να το δούμε. Εφτασα να μιλήσω μετά τα 18 μου. Με έσωσε το διάβασμα. Θα μπορούσα εύκολα να βρω διέξοδο στις ουσίες», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Μπουντούκη

σεξουαλική παρενόχλησηΕιρήνη Μπουντούκησεξουαλική κακοποίηση