Lifestyle|01.02.2021 14:53

Γιώργος Κιμούλης: Η απάντησή του στην ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού

Newsroom

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις καταγγελίες για άσκηση ψυχολογικής και λεκτικής βίας που έκανε η Ζέτα Δούκα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, ενώ απάντησε και στην ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, καταγγέλλοντάς τον για εργασιακό εκφοβισμό.

Διαβάστε ακόμα: Ζέτα Δούκα: Καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Κιμούλης της άσκησε βία - «Με έβρισε και με κλώτσησε»

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κιμούλης για τη Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε ακόμα: Νέα καταγγελία για Κιμούλη από Γερονικολού: Με φόβισες, δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις

Για την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

Οι συμπρωταγωνιστές της Ζέτας Δούκα στην εν λόγω παράσταση όπου συνέβησαν τα περιστατικά λεκτικής βίας, Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα. Ο Γιώργος Κιμούλης χθες (26/1) αρνήθηκε τις κατηγορίες της ηθοποιού και ανέφερε στο ethnos.gr: «Θεωρώ όλο αυτό ψευδέστατο και κινούμαι αμέσως νομικά. Ούτε ένα από αυτά τα στοιχεία που ειπώθηκαν δεν συνέβησαν». Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».

«Χρησιμοποιείται με ιερόσυλο τρόπο η Σοφία Μπεκατώρου και ο καθένας πλέον για λίγα λεπτά δημοσιότητας να λέει ότι πριν από 15 χρόνια κάποιος με κοίταξε στραβά».είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κιμούλης.

MeTooΚατερίνα ΓερονικολούκακοποίησηΓιώργος ΚιμούληςΖέτα Δούκα