Lifestyle|01.02.2021 14:50

Μιμή Ντενίση: «Ο Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα στους ηθοποιούς»

Newsroom

Το πρωί της Τετάρτης (27/1), η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, τονίζοντας ότι γνώριζε πολλές φήμες που ακολουθούν τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Δεν μπορεί να φέρεσαι σε κανέναν ηθοποιό που είναι στη σκηνή και να επικαλείσαι "λόγους εκπαίδευσης". Το μόνο που πρέπει να κάνει ο Γιώργος είναι να ζητήσει συγγνώμη» ανέφερε, αρχικά, η Μιμή Ντενίση.

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία, έβαλα τα όριά μου» & Νέα καταγγελία για Κιμούλη από Γερονικολού: Με φόβισες, δεν θα επιτρέψω να το ξανακάνεις

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι η Κατερίνα Γερονικολού είναι ευγενική, δε δημιουργεί ποτέ πρόβλημα και την πιστεύει. «Ο Γιώργος είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω καλή σχέση με τον Γιώργο. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο. Δεν τον ξέρω πως λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Αυτό που ξέρω είναι τις κοπέλες. Η Γερονικολού είναι μαζί μου 10 χρόνια. Είναι παιδί μου, είναι τέλειος συνεργάτης. Τη Ζέτα την ξέρω και την εκτιμώ πάρα πολύ. Δε πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Καμία δε θα το κάνει. Ποια ηθοποιός θα βγει να πει ότι την κλώτσησαν;

Ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη πως δε φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα. Και άλλοι. Όχι μόνο ο Γιώργος. Εγώ ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Στο θέατρο γνωριζόμαστε. Η Γερονικολού μου είχε πει ότι είναι στα δικαστήρια, γιατί της χρωστούσε τα χρήματά της από την παράσταση. Έτσι ξέρω. Δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα» κατέληξε η Μιμή Ντενίση.

Ευδοκία Ρουμελιώτη«Έπαθα σοβαρή βλάβη στις φωνητικές μου χορδές - με κακοποίησε ψυχικά» 

Ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε η καταγγελία της ηθοποιού Ζέτας Δούκα, η οποία μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης (26/1) αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και ιδρύτριας της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξήγησε αναλυτικά τη δική της εμπειρία σε σχέση με όλα αυτά που έχουν ακουστεί για τον Γιώργο Κιμούλη. «Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου. Μετά από τη συνεργασία μου με αυτό τον άνθρωπο παντρεύτηκα ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Αναγκαζόμουν για να βγάλω την παράσταση με ενέσεις κορτιζόνης για να μπορώ να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να μιλάω. Έχω δώσει απίστευτα λεφτά σε γιατρούς σε φωνίατρους για να θεραπεύσω τις φωνητικές μου χορδές» είπε, μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Παράλληλα, η Κατερίνα Γερονικολού, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό. «Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας "πικραμένης". Πικραμένη, βέβαια, είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δεν συνέβησαν. Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας. Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος» έγραψε, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός. 

T

Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στο πλευρό της Ζέτας Δούκα

Τέλος, με αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού επιβεβαίωσαν όσα περιέγραψε η Ζέτα Δούκα ότι βίωσε με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Πιο κοντά» (Closer). «Περήφανος για τη Ζέτα» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ η Δώρα Χρυσικού σημείωσε: «Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα». 

Ο Γιώργος Κιμούλης χθες (26/1) αρνήθηκε τις κατηγορίες της ηθοποιού και ανέφερε στο ethnos.gr: «Θεωρώ όλο αυτό ψευδέστατο και κινούμαι αμέσως νομικά. Ούτε ένα από αυτά τα στοιχεία που ειπώθηκαν δεν συνέβησαν». Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή «Ευτυχείτε!».

MeTooΓιώργος ΚιμούληςηθοποιόςΜιμή ΝτενίσηΖέτα Δούκα