Lifestyle|28.01.2021 10:31

Χάρης Σώζος: Οι Άγριες Μέλισσες και η συγκίνηση με το βίντεο - έκπληξη του γιου του

Newsroom

Λίγες ημέρες πριν από το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, ο Χάρης Σώζος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για την επιτυχημένη του πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για την πρόταση που του έγινε στο παρελθόν να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Παράλληλα, εξήγησε πόσο τυχερός αισθάνεται με τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του και δήλωσε πως ξεκίνησε να γίνει ηθοποιός και όχι αναγνωρίσιμος. «Έχω περάσει καλά στη ζωή μου είμαι ευτυχισμένος. Μέχρι τώρα δεν έχω χτυπήσει πόρτα για δουλειά. Ήμουν πολύ τυχερός» τόνισε ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Σώζος συγκινήθηκε με το βίντεο - έκπληξη του γιου του, Λεωνίδα. «Μεγαλώσαμε μαζί με τον γιο μου. Με συγκινεί. Όταν μου είπε ότι θα τραγουδήσει για πρώτη φορά, του είπα: “θα σε κρεμάσω ανάποδα”. Ζούσαμε οι δυο μας με το γιο μου από τα 9 του έως τα 16 του χρόνια. Δεν ήθελα ο γιος μου να ασχοληθεί με το θέατρο. Δεν μπορείς να επιβιώσεις γρήγορα. Η κόρη μου είναι 14 ετών και έχει ταλέντο στην υποκριτική. Είναι πολύ καλή. Δεν θέλω βέβαια να γίνει ηθοποιός».

«Όταν διαβάζω τα επεισόδια από τις Άγριες Μέλισσες βυθίζομαι»

Για τις «Άγριες Μέλισσες», ο ηθοποιός δήλωσε: «Τις έβλεπα από πέρυσι και μου άρεσαν. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν για τον ρόλο το καλοκαίρι. Μου άρεσε η πρόταση, ήρθα εδώ, κουβεντιάσαμε περί τίνος πρόκειται και είπα το ναι παρότι ήθελα να κάτσω να ξεκουραστώ. Νομίζω ότι αυτό το σίριαλ έκανε μια επανεκκίνηση στη μυθοπλασία. Έβαλε άλλα στάνταρ στο τηλεοπτικό πεδίο, είναι μια εξαιρετική δουλειά και βλέπω πάρα πολλούς νέους καλούς ηθοποιούς. Ο Σωκράτης Θέμελης δεν ξέρω τι πορεία θα έχει, το ξέρουν μόνο οι συγγραφείς αυτό. Πως δηλαδή θα το τελειώσουν και αν θα το τελειώσουν» ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

«Συνήθως στην τηλεόραση έκανα θετικούς ήρωες και τώρα είναι η πρώτη φορά που κάνω έναν τέτοιο ζόρικο τύπο. Το απολαμβάνω πάρα πολύ γιατί πιστεύω ότι και ο ρόλος ο δικός μου και οι χαρακτήρες είναι σύνθετοι. Που δεν το συναντάς εύκολα. Είναι και μαύρο και άσπρο, είναι και καλοί και κακοί. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος οι χαρακτήρες. Και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να ερμηνεύσεις πιο σύνθετους ρόλους. Είναι πολύ ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό από το να είναι ένας μονοδιάστατος χαρακτήρας και να πηγαίνει» πρόσθεσε ο Χάρης Σώζος.

ηθοποιόςΧάρης ΣώζοςΆγριες μέλισσεςΑΝΤ1