Lifestyle|08.01.2019 11:02

Τα ζώδια της Τρίτης (8/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο φροντίζει την καλή διάθεση καθώς φέρνει γύρω σου φιλικά πρόσωπα που µαζί τους περνάς καλά. Αλλη µια βοήθεια έρχεται από τον ∆ία στον Τοξότη που κάνει εξάγωνο µε τη Σελήνη, χαρίζοντάς σου εύνοια. ∆εν αποκλείονται νέες γνωριµίες σε αισθηµατικό επίπεδο δείχνοντας τις ικανότητές σου στο φλερτ.

Ταύρος

Προσοχή στα επαγγελµατικά καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί άγχη! Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη κάνει εύκολο το να βρεις συµµάχους στο επαγγελµατικό περιβάλλον και βοηθάει στην αυτοπεποίθησή σου. Αντιλαµβάνεσαι πως υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εσένα και στις δυνατότητές σου.

Δίδυµοι

Θες ένα ταξίδι και αν δεν το καταφέρεις τότε θα το κάνεις µεταφορικά! Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί προϋποθέσεις για να ξαναέρθουν στο προσκήνιο συζητήσεις και κουβέντες σχετικές µε ταξίδια. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία στον Τοξότη φέρνει πρόταση από συνεργάτη σου για επαγγελµατική υποχρέωση!

Καρκίνος

Νιώθεις συναισθηµατική αναστάτωση και δεν είσαι στα καλύτερά σου. Η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει συναισθήµατα θετικά όπως χαρά ή αρνητικά όπως νεύρα. Το εξάγωνο µε τον ∆ία από τον Τοξότη σε χαλαρώνει µέσω εργασιακής υποχρέωσης! Με την εργασία σου κρατάς το µυαλό µακριά από εντάσεις.

Λέων

Οι διαπροσωπικές σχέσεις επηρεάζουν αποφάσεις και διάθεση. Η Σελήνη απέναντί σου στον Υδροχόο δηµιουργεί ερωτήµατα για το τι σκέφτονται για εσένα αγαπηµένα πρόσωπα. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τέτοια ζητήµατα, καθώς οι γύρω σου σκέφτονται τα καλύτερα.

Παρθένος

Υποµονή, σήκωσε τα µανίκια και ρίξου στη δουλειά τελειώνοντας εργασιακές υποχρεώσεις και καθηµερινά θέµατα. Η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την ικανότητα να τελειώνεις ό,τι σου ανατεθεί. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σηµαίνει πως τελειώνεις µε τον λιγότερο δυνατό κόπο και µε µεγάλη επιτυχία ό,τι αναλάβεις.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο εστιάζει στα θετικά που συµβαίνουν και είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία σου! Οι βόλτες, η ενασχόληση µε χόµπι και η παρέα µε φίλους είναι µερικά σενάρια της ηµέρας για να περάσεις πολύ όµορφα! Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη ανεβάζει περισσότερο τη διάθεσή σου!

Σκορπιός

Σε απασχολεί οικογενειακό ζήτηµα ή συνεχίζεται θέµα προηγούµενων ηµερών. Η Σελήνη στον Υδροχόο αναδεικνύει ζητήµατα µε το σπίτι και τους δικούς σου. Το εξάγωνο µε τον ∆ία από τον Τοξότη χαρίζει ευκαιρίες στα οικονοµικά. Αφησε στην άκρη διαφωνίες µε τους δικούς σου και ασχολήσου µε το ταµείο σου.

Τοξότης

Οι επαφές µε συγγενείς και γείτονες αποσπούν την προσοχή, ξεκινάς από ένα τηλεφώνηµα και µιλάτε ώρες! Η Σελήνη στον Υδροχόο παρασύρει σε συζητήσεις και συναντήσεις. Το εξάγωνο µε τον ∆ία στο ζώδιό σου ενισχύει την εξωστρέφεια και οι δηµόσιες σχέσεις να είναι το φόρτε σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σού λέει να κάνεις οικονοµία και να µην παρασυρθείς να ξοδέψεις παραπάνω απ’ ό,τι υπολογίζεις. Είσαι επιρρεπής σε αγορές, γι’ αυτό φύγε µε συγκεκριµένα χρήµατα από το σπίτι ώστε να µην παρασυρθείς. Το εξάγωνο µε τον ∆ία από τον Τοξότη δείχνει πως ωφελείσαι από µια οικονοµική συµφωνία.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει το πείσµα δηµιουργώντας περίεργο κλίµα στις σχέσεις σου προσπαθώντας να µη δηµιουργηθεί εκνευρισµός. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη βοηθάει καθώς γλιτώνεις παρεξηγήσεις! Τυχαία συνάντηση µε φίλο που έχεις καιρό να δεις σου κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο δηµιουργεί σκέψεις ανασφάλειας και φέρνει καχυποψία. Το εξάγωνό της µε τον ∆ία από τον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις ξανά το ποτήρι µισογεµάτο, χωρίς να υποπτεύεσαι και το νερό που έχει µέσα! Πιθανόν να έχεις µια έκπληξη που θα σου φτιάξει την ηµέρα ή να περάσεις όµορφα στην εργασία σου.

ωροσκόπιοζώδια