Lifestyle|01.02.2021 16:25

Μέμος Μπεγνής για Μπότση κατά Σπυρόπουλου: «Έχω δει να περνάει δύσκολα και είμαι μαζί της»

Newsroom

Το βράδυ της Δευτέρας (1/2), ο Μέμος Μπεγνής μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό» για τις καταγγελίες κακοποίησης και παρενόχλησης ηθοποιών στον εργασιακό χώρο. Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την Τζένη Μπότση, η οποία μαζί με την Αγγελική Λάμπρη και τη Λουκία Μιχαλά ανακοίνωσαν ότι υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Σταρόβας για Σπυρόπουλο: «Η αντίδρασή μου ήταν αυθόρμητη - Κι αν δεν έγινε» & Ευαγγελία Μουμούρη για Μπότση κατά Σπυρόπουλου: «Το περιμέναμε πολλά χρόνια»

«Δεν έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν είναι η τηλεόραση ή το Instagram λαϊκό δικαστήριο, υπάρχει δικαιοσύνη ναι. Από τη μία χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν και καταγγέλλουν τέτοιες συμπεριφορές και αυτό πρέπει να σταματήσει, κι εγώ είμαι πολύ φίλος με την Τζένη Μπότση και την έχω δει να περνάει δύσκολα» τόνισε, αρχικά, ο ίδιος.

«Είμαι μαζί της σε ό,τι χρειαστεί, απλά θέλω να τονίσω ότι συμπεριφορές όπως αυτές που έχουν ακουστεί τελευταία δεν είναι θέμα χώρου. Εδώ τις τελευταίες μέρες έχουμε ακούσει δεκάδες για τον χώρο του θεάτρου αμιγώς και παρουσιάζεται το θέατρο ως ένας χώρος ακολασίας, ανθρώπων με τέτοιες συμπεριφορές βίας, όταν σε όλους τους χώρους σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις τέτοιες.

Θα πρέπει να λέγονται αυτά τα πράγματα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει κι ένα μέτρο γιατί υπάρχει και η δικαιοσύνη. Εγώ μπορεί να μην έχω κάνει τίποτα, αλλά να υπάρχει κάποιος που με σιχαίνεται, να με μισεί και να βγαίνει στο ίντερνετ και να με διασύρει. Άντε τώρα εγώ να σώσω την υπόληψή μου. Πρέπει να δούμε τα γεγονότα και να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Δεν μπορούμε να είμαστε δικαστές» πρόσθεσε ο Μέμος Μπεγνής .

Μέμος ΜπεγνήςΚώστας ΣπυρόπουλοςΤζένη ΜπότσηMeToo