Lifestyle|08.01.2019 13:42

Τατιάνα Στεφανίδου - Ελένη Μενεγάκη: Στα αλπικά... Μελίσσια (pic+vid)

Newsroom

Η Αθήνα έχει «ντυθεί» στα λευκά και η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε με χιονισμένο τον κήπο της στο σπίτι της στα Μελίσσια.

Η γνωστή παρουσιάστρια πόσταρε στο Instagram εικόνες από το χιόνι και ένα βίντεο που δείχνει τις δυο μικρότερες κόρες της, Βαλέρια και Μαρίνα να παίζουν με τα χιόνια και να κάνουν τσουλήθρα.

Η Μενεγάκη έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Βαλέριας, ενώ στην ίδια ανάρτηση φαίνεται και η μικρή η Μαρίνα, ο βενιαμίν της οικογένειας.

Δείτε τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη:

T
T

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε από την αλπική ... Κηφισιά και πόσταρε την εικόνα στο Instagram, ενώ έκανε έναρξη της εκπομπής της έξω από το στούντιο στα χιονισμένα Μελίσσια.

«Είπαμε να πούμε σήμερα μια καλημέρα διαφορετική… Από χθες το βράδυ έγινε πάρτι στο σπίτι μας. Η Λυδία περίμενε να μάθει αν το σχολείο της θα είναι κλειστό, όπως τα περισσότερα σχολεία. Γύρω στις 12 τη νύχτα βγήκαμε μια ωραία οικογενειακή βόλτα στη γειτονιά μας, που είχε αρχίσει να στρώνει το πρώτο χιονάκι και ήταν πολύ όμορφα… Όλη αυτή η χαρά του χιονιού θα είναι μέχρι το μεσημεράκι. Το χιόνι έχει αρχίσει ήδη να λιώνει… Στην Αττική δεν είμαστε συνηθισμένοι, γι΄αυτό και το κάνουμε πολύ μεγάλο θέμα όταν έχει λίγο χιόνι… Δυσκολευτήκαμε λίγο να έρθουμε όλοι στη δουλειά όσοι μένουμε πιο βόρια. Εγώ δεν μπορούσε να βγάλω το αυτοκίνητο από τη ράμπα κι έριχνα καυτά νερά και αλάτια…», είπε μεταξύ άλλων.

T
χιόνια