Lifestyle|08.01.2019 17:14

Ο εγγονός του Φιντέλ Κάστρο ζει στη χλιδή και προκαλεί (pics)

Newsroom

Διακοπές σε πανάκριβα καλοκαιρινά θέρετρα, πολυτελή αυτοκίνητα, γιοτ και πανάκριβα ρούχα. Ο Τόνι Κάστρο, εγγονός του θρυλικού Κουβανού δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο ποζάρει στη χλιδή και κάνει αναρτήσεις στο Instagram που προκαλούν αντιδράσεις.

Θα μπορούσε να είναι άλλος ένας τυχάρπαστος νέος, ωραίος και πλούσιος στα social media, αν δεν ξέραμε την καταγωγή του. Ο Τόνι είναι 22 ετών, δηλώνει μοντέλο και στις φλέβες του ρέει... επαναστατικό αίμα. Πατέρας του είναι ο Αντόνιο Κάστρο - το έβδομο από τα 11 παιδιά του Φιντέλ Κάστρο και το πιο αγαπημένο.  

Ο Τόνι βρέθηκε στη δίνη επικριτικών σχολίων, όταν δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «Miami Herald» παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από τον πολυτελή του βίο... στο Instagram. 

Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά τα χλιδάτα ενσταντανέ σχετίζονται με το επάγγελμά του, πάντως ο Τόνι ήδη θεωρεί τον εαυτό του διεθνή playboy, έχει εμμονή με τις selfies και λατρεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Αγαπημένος προορισμός όλης της οικογένειας είναι η Μύκονος και, σύμφωνα με κουβανικά ΜΜΕ, το 2015 ο πατέρας του είχε επισκεφθεί τον κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί με μία ομάδα σωματοφυλάκων.

Στόχος του Τόνι είναι να κατακτήσει την πασαρέλα, συνήθως κυκλοφορεί με ένα μπερέ όπως ο Τσε Γκεβάρα και του ακούει ραπ μουσική.

Έχει διαφημίσει ρούχα του διάσημου οίκου Chanel και σπουδάζει στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αβάνας.

Φορά επώνυμα ρούχα και φωτογραφίζεται στην περίφημη παραλία της Κούβας, Βαραντέρο, με τα ακριβά ξενοδοχεία.

T
T
T

Σε δημοσίευμά της η Daily Mail αναφέρει ότι ο Τόνι είχε ανοικτό το προφίλ του στο Instagram, αλλά μετά την κυκλοφορία των φωτογραφιών και λίγο πριν τους εορτασμούς της 60ης επετείου της Επανάστασης στην Κούβα, έκανε ιδιωτικό το προφίλ του για ευνόητους λόγους. 

Στις 19 Φεβρουαρίου του 2008, μετά από μισό αιώνα στο τιμόνι της Κούβας, ο Φιντέλ Κάστρο ανακοίνωσε την οριστική παραίτησή του. Πέθανε στην Αβάνα, σε ηλικία 90 ετών, στις 25 Νοεμβρίου 2016.

Φιντέλ Κάστρο