Lifestyle|08.02.2021 15:40

Απόστολος Καμιτσάκης: «Μου ζήτησε να πω τον μονόλογο και με έμμεσο τρόπο να γδυθώ»

Newsroom

Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Καφέ της Χαράς», μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και περιέγραψε περιστατικό απρεπούς συμπεριφοράς που δέχτηκε από γνωστό σκηνοθέτη, στο πλαίσιο ενός δοκιμαστικού για ταινία.

«Έγινε το 2017. Ημουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα στην ακρόαση. Μας έλεγε ότι ήταν για την ταινία "Φρανκεστάϊν". Μου ζητήθηκε να πω το μονόλογο και μετά με έμμεσο τρόπο να γδυθώ, να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία… τέλος πάντων μια συνθήκη που δεν έστεκε πουθενά. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Άκουσα το ζητούμενο. Δε με ανάγκασε να τα βγάλω, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μια απόφαση και λες: "δεν θα το κάνω". Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη διήγηση του Απόστολου Καμιτσάκη, ο γνωστός σκηνοθέτης τον πήρε τηλέφωνο μερικούς μήνες μετά για να πάνε για καφέ και να μιλήσουν για δουλειά. «Έτυχε να με πάρει κάποιο τηλέφωνο να πάμε για καφέ να μιλήσουμε για τη δουλειά. Άκουγα πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα. Κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω αν θέλει να δουλέψει ή θέλει κάτι άλλο. Αυτή η παγίδα να το πω; Όλα είναι με έναν έμμεσο τρόπο.. σα να πετάει το μπαλάκι σε σένα. Το δύσκολο είναι πως βγαίνεις και το λες. Θα πρέπει να βγούμε να μιλήσουμε».

ηθοποιόςΑπόστολος ΚαμιτσάκηςΚαφέ της Χαράςσεξουαλική παρενόχληση