Lifestyle|09.02.2021 15:40

Πάρις Χίλτον: «Κακοποιήθηκα ψυχολογικά και σωματικά στο σχολείο μου»

Newsroom

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αποκάλυψε ότι έπεσε, όταν ήταν έφηβη, η Πάρις Χίλτον. Η χρυσή κληρονόμος κατέθεσε την μαρτυρία της σε ειδική επιτροπή της Γερουσίας στη Γιούτα, προσπαθώντας να βοηθήσει την έγκριση νόμου για την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση. 

Η ίδια αποκάλυψε ότι την περίοδο που την έστειλαν οι γονείς της σε ειδικό λύκειο για παιδιά με παραβατική συμπεριφορά, έζησε την κόλαση του θεσμού που λέγεται αναμορφωτήριο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, εκεί την κακοποιούσαν ψυχολογικά και σωματικά, το προσωπικό του σχολείου τη χτυπούσε, την ανάγκαζαν να παίρνει χάπια, την παρακολουθούσαν όταν έκανε μπάνιο και την έστελναν στην απομόνωση χωρίς ρούχα.

«Εκείνο το μικρό δωμάτιο γεμάτο σημάδια βασανισμών και ξεραμένου αίματος, χωρίς αποχωρητήριο, είναι μια από τις πιο ζωηρές και τραυματικές μνήμες που έχουν στιγματίσει τη ζωή μου. Έδεναν τα παιδιά, τα χτυπούσαν, τα πετούσαν στους στοίχους, τα έπνιγαν και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της. 

Το μέτρο εγκρίθηκε ομόφωνα, μετά τη φορτισμένη κατάθεση της Πάρις Χίλτον και άλλων ανθρώπων που φοίτησαν στο ίδιο σχολείο.

σεξουαλική κακοποίησηΠάρις ΧίλτονMeTooσχολείοκακοποίηση