Lifestyle|10.02.2021 18:39

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον γάμο της: «Ήταν πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο»

Newsroom

Με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Σταθερό», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την εμπειρία της ως coach στο «The Voice», τη στασιμότητα που βιώνουν οι καλλιτέχνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και για τον γάμο της με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στις Πέτσες. «Για μένα η τηλεόραση είναι εντελώς ένας άλλο κόσμος. Είναι πολύ μεγάλη έκθεση, είχα πολύ αγωνία. Ευτυχώς με βοήθησαν και ο Σάκης και ο Πάνος και η Έλενα. Φέτος είμαι πολύ πιο ήσυχη. Με όλη αυτή τη στασιμότητα στο δημιουργία μας, το Voice ήταν ένα δώρο» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου δεν έγινε στη Μύκονο όπως θα περίμεναν κάποιοι, ούτε αναβλήθηκε όπως είχαν όλοι θεωρήσει, αλλά πραγματοποιήθηκε στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες, με ελάχιστους καλεσμένους. Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά, η μάνατζερ της ερμηνεύτριας Κατερίνα Παπαδοπούλου, καθώς και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα.

Διαβάστε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η παραμυθένια τελετή και ο πρώτος χορός μετά τον γάμο τους

«Ήταν πολύ όμορφα και για μένα και για όλους. Ήταν πολύ τονωτικό μέσα σε όλη αυτή την απομόνωση. Το ότι σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να υπάρξει δίπλα μου και να υπάρξω και γω σ' αυτόν, μας τόνωσε πολύ! Ήταν όλο πολύ γρήγορο και κεραυνοβόλο. Αλλά ταιριάζει και σε μένα και στον Σπύρο. Και γω και ο Σπύρος δεν είμαστε 23 χρονών, ήμασταν συνειδητοί και οι δυο. Είμαστε συντονισμένοι και όταν γνωριστούμε, θα συντονιστούμε ακόμα περισσότερο» υπογράμμισε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ελεωνόρα ΖουγανέληγάμοςThe Voice