Lifestyle|13.02.2021 17:49

Τα ζώδια του Αγίου Βαλεντίνου: Οι τολμηροί θα βγουν κερδισμένοι στις 14 Φεβρουαρίου

Newsroom

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Δία φέρνει στα ζώδια στις 14 Φεβρουαρίου Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αισιοδοξία και δημιουργικά ανοίγματα, στις συζητήσεις και στις επαφές θα ανοιχτούν ζητήματα παρελθοντικά, θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν λύσεις. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για καινούργιες συνεργασίες, ωστόσο στα νέα άλματα και στα ρίσκα απαραίτητη θα είναι η σύνεση, οι επιλογές θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για οικονομικές συμφωνίες και για διαπραγματεύσεις, θα δοθεί η δυνατότητα να επαναπροσδιοριστούν οι συνθήκες και οι όροι. Αισιοδοξία και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να υπάρχει αυτοέλεγχος, προσοχή στην υπερβολή και στην υπεραισιοδοξία. 

Το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει αισιοδοξία στον τρόπο σκέψης, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, δεν θα λείψουν τα συμβάντα και τα ανοίγματα που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό. Άμεσες και αυθόρμητες θα είναι οι εκδηλώσεις, σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα ακουστούν εξομολογήσεις. Στις προσεγγίσεις θα υπάρξει αμεσότητα, τα λόγια θα είναι δυναμικά θα βοηθήσουν να δοθεί ώθηση στις επαφές και στις σχέσεις.

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό φέρνει τόνωση, ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργια άλματα. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις αντιδράσεις τους, στις ενέργειες απαραίτητο θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ανοίγματα για άνοδο και εξέλιξη, έντονος θα είναι ο δυναμισμός, οι τολμηροί χαρακτήρες θα βγουν κερδισμένοι.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς η παρέα τους σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν αντιδικίες χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Είναι σημαντικό για εσένα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό ή σε σχέση με θέματα που αφορούν την επικοινωνία και το εμπόριο. Προσπάθησε να συγκρατήσει τη νευρικότητα που σε διακατέχει καθώς δεν αποκλείεται να ειπωθούν πράγματα που θα είναι ενάντια στις επιδιώξεις σου. 

Προσοχή καθώς η υπερένταση εκδηλώνεις μπορεί να οδηγήσει σε εκφράσεις που θα πληγώσουν το ταίρι σου, είναι προτιμότερο να μην υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία όμως έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σου δημιουργούν σημαντική αναστάτωση. Αργότερα το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία κάτι που σε ανακουφίζει ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε σχέση με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν. Δεν πρέπει να διστάσεις να πάρεις δυναμικές αποφάσεις αφού θα διαπιστώσεις αργότερα ότι καλύπτουν σε απόλυτο βαθμό αυτά που θέλεις.

Φρόντισε να διασκεδάσεις κάθε λεπτό με το ταίρι σου, να έρθετε πιο κοντά από ποτέ καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες των τελευταίων ημερών. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, γεγονός είναι ότι θα σε απογειώσω ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε βοηθά να πάρεις πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Αργότερα το απόγευμα, νιώθεις έντονα την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου λόγω της νευρικότητας που αυξάνεται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με δυναμισμό μπορείς να προχωρήσεις σχέδια που έχει σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις φιλοδοξίες σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου καθώς είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν στον απόλυτο βαθμό.

Προσπάθησε να μην εκφράσεις άμεσα αμφιβολίες στη σχέση σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η φρόντισε να απολαύσεις το πάθος το νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου, μακριά από ανασφάλειες και καχυποψία που θα δημιουργήσουν εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα και σε εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν πιεστικό πρόγραμμα. Το απόγευμα δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά λόγω νευρικότητας, προσοχή γιατί οι κόντρες είναι πιθανές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δείχνεις απόλυτη αφοσίωση στις εργασιακές υποχρεώσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες υπάρχουν και να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις. Προσοχή σε αντιδικίες που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Εμμονές και προκαταλήψεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου και να μην επιτρέψουν στο συναίσθημα να κυριαρχήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο καθώς μεταβολισμός και κούραση δεν σου το επιτρέπουν.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθεί με αυτά που απολαμβάνεις και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το απόγευμα σε ωθεί στην αδιαλλαξία και τη νευρικότητα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς εκδηλώνεσαι με απόλυτο εγώ εγωισμό στα πρόσωπα προβλέπονται. Προσπάθησε να ξεφύγει από πιθανές ανασφάλειες που σε οδηγούν σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες και αμφιβολίες να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να αντιδράσεις απότομα και να υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα όμως δεν μπορείς να το αντιληφθείς λόγω των φόβων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε συζητήσεις γυναικεία πρόσωπα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμενε καθώς δείχνεις επιθετική διάθεση και δεν θέλεις να αντιληφθείς διαφορετικές απόψεις που έρχονται στο τραπέζι. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη μέρα καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται λόγω του εκνευρισμού σου.

Είναι απαραίτητο να αφήσεις τον έντονο εγωισμό και τον παραλογισμό στην άκρη καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφεθεί σε νέο πρόσωπο καθώς δεν αντιλαμβάνεσαι πραγματικά τι μπορεί να σου προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει, οι αντιδικίες είναι πολύ πιθανές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν ή θέματα που εκκρεμούν και πρέπει να δώσετε λύσεις. Η δυσκολία στην επικοινωνία θα οδηγήσει σε εντάσεις, φρόντισε να τις αποφύγεις.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν παλιότερα καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τις παρέες σου, σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κάνει την εμφάνισή της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να του δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια πρόβλημα συνεννόησης με πρόσωπα που εμπλέκονται στις οικονομικές υποθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κόντρες μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, όμως θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος ώστε να αντιληφθείς την διαφορετική άποψη που μπορεί να έχουν τα πρόσωπα που εμπλέκονται διαφορετικά οι συγκρουσιακές καταστάσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η ανασφάλεια και ο εκνευρισμός που σε διακατέχουν δεν του επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός σε συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέα πρόσωπα κάπως είναι σημαντικό να ρίξει τους τόνους και να λειτουργήσεις μακριά από υπερένταση και αντιδικίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα καθώς νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου, είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να φέρουν στο φως διαφορετικές προσεγγίσεις από πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις που δεν ευνοήσουν κανέναν.

Μην επιτρέψεις σε εξωτερικούς παράγοντες να επηρεάζουν τη σχέση και να δημιουργήσουν προβλήματα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να δείξεις κατανόηση στις ανάγκες νέων προσώπων που έρχονται στη ζωή σου και δείχνουν ενδιαφέρον για σένα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου. Το απόγευμα σε οδηγεί σε σπασμωδικές συμπεριφορές και απότομες εκφράσεις που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να προκύψουν και αφορούν εργασιακές υποχρεώσεις που είναι απαραίτητο να κλείσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρχει υπερένταση με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον που θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Ο έντονος συναισθηματισμός και ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπουν να είσαι αντικειμενικός με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να δημιουργήσει έντονη αναστάτωση, οι συγκρούσεις σε φραστικό επίπεδο θα είναι έντονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα πού μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου. Το απόγευμα δημιουργεί αναστάτωση λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να καταλάβουν τα πρόσωπα που συνεργάζεται πιθανές απόψεις και ιδέες που έχεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Δες πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και μείνε μακριά από τις προστριβές.

Προσπάθησε να ξεφύγεις από συμπεριφορές που μπορείς να δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις στη σχέση σου καθώς θα σου είναι εύκολο να γίνεις απαξιωτικό για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα, οι αμφιβολίες που εκδηλώνεις θα ενοχλήσω.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις από την επαγγελματική σου στέγη το καλύτερο δυνατό οικονομικά. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι στις φιλικές παρέες και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Βρίσκεις το σθένος να προχωρήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Αυτό θα βοηθήσει να προσπαθήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και σε οικονομικό επίπεδο, είναι πιθανό να βρεις σύμφωνους τους ανωτέρους σου.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις προτάσεις για εξόδους που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπια14 Φεβρουαρίουζώδια ΦεβρουαρίουΑγίου Βαλεντίνου