Lifestyle|09.01.2019 09:27

Τα ζώδια της Τετάρτης (9/1)

Newsroom

Κριός

Δίνεται η ευκαιρία να συµµετέχεις σε οµαδική δραστηριότητα ή να παρευρεθείς σε σύλλογο στον οποίο ασχολείσαι τελευταία περισσότερο ενεργά. Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει να βρεις καλή διάθεση από την ενασχόλησή σου µε τα «κοινά»! Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό στο ζώδιό σου φέρνει ευχάριστες συναντήσεις µε πρόσωπα που δεν βλέπεις συχνά.

Ταύρος

Nιώθεις την ανάγκη να κερδίσεις την αποδοχή του κοινωνικού και επαγγελµατικού περιβάλλοντος, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο χρειάζεται το «χειροκρότηµα» για να νιώσει καλά. Εκµεταλλεύσου τις συγκυρίες κερδίζοντας τους στόχους σου. Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως σου δίνεται ευκαιρία µε επαγγελµατικό σου ζήτηµα ξαφνικά.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο προτρέπει να ασχοληθείς µε δραστηριότητες κερδίζοντας νέες πληροφορίες, για ό,τι σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως κάποιος στο φιλικό σου περιβάλλον προτείνει µία δραστηριότητα που θα δώσει ενέργεια στη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Ασχολήσου µε οικονοµικό ζήτηµα σχετικό µε τρίτα πρόσωπα ή οργανισµούς. Καλή ηµέρα για βόλτα στην τράπεζα τακτοποιώντας εκκρεµότητες. Η Σελήνη στον Υδροχόο και το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως θα κάνεις κίνηση µατ σε επαγγελµατικό σου ζήτηµα.

Λέων

Η αλληλεπίδραση που έχεις µε τους άλλους καθορίζει σκέψεις και αποφάσεις καθώς είσαι ευάλωτος/η στη γνώµη τους. Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τη σηµασία που έχει η γνώµη αγαπηµένων σε οτιδήποτε κάνεις. Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος φέρνουν απρόοπτα νέα που σε χαροποιούν.

Παρθένος

Οι καθηµερινές υποχρεώσεις είναι αρκετές και χρειάζεται ένα αυστηρό πλάνο για να τις φέρεις εις πέρας! Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθάει για την ενέργειά σου να τη διοχετεύσεις εκεί που πρέπει! Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει ευκαιρίες και συναντήσεις µε ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν.

Ζυγός

Ευκαιρία να το ρίξεις έξω αν τελευταία δεν βρήκες χρόνο για τον εαυτό σου! Η Σελήνη στον Υδροχόο υποδηλώνει πως το καλύτερο πράγµα είναι να πάρεις ανθρώπους που περνάς καλά και να ετοιµάσεις ένα πάρτι! Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό βοηθάει για επαφές και συζητήσεις µε αγαπηµένους σου.

Σκορπιός

Η προσοχή στρέφεται στο σπίτι καθώς υποχρεώσεις των δικών σου σε κρατούν απασχοληµένο/η. Η Σελήνη στον Υδροχόο και η προσοχή σου στρέφεται στα «εντός οικίας». Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό βοηθάει να ξεπεράσεις µικρά καθηµερινά θέµατα.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό! Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει συναντήσεις µε ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά, γι' αυτό και θα χαρείς πολύ! ∆εν αποκλείεται να φτάσει στα αυτιά σου κάποιο νέο σχετικά µε ένα συγγενικό σου πρόσωπο που θα σε εκπλήξει.

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι σε αναβρασµό µε αφορµή οικονοµικά θέµατα που πρέπει να τακτοποιήσεις ή έχεις επαγγελµατικό ραντεβού µε αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου! Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό φέρνει λύση στα οικονοµικά µέσω ενός ανθρώπου της οικογένειάς σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, και σίγουρα όποιος βρεθεί δίπλα σου δεν θα πλήξει. Πιθανόν να είσαι ιδιαίτερα κεφάτος/η, όµως δεν αποκλείεται να εµφανιστούν και παροδικά συναισθήµατα εκνευρισµού. Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό καθώς σε κάνει να ξεχωρίσεις σε οποιονδήποτε χώρο και αν βρεθείς.

Ιχθύες

Δεν νιώθεις άνετα µε κόσµο καθώς η Σελήνη  στον Υδροχόο ενισχύει την ανάγκη για αποµόνωση και περισυλλογή! Αυτό έχει και τα θετικά του καθώς κρατάς αποστάσεις από ανθρώπους που δηµιουργούν ένταση και σε αγχώνουν. Το εξάγωνό της µε τον Ουρανό από τον Κριό τονίζει περισσότερο τη διαισθητική σου ικανότητα.

ζώδιαωροσκόπιο