Lifestyle|22.06.2020 15:40

Έλενα Τσαγκρινού: Από τους Otherview στην Eurovision

Newsroom

Την Έλενα Τσαγκρινού τη γνωρίσαμε ως κεντρική τραγουδίστρια των OtherView μόνο που σήμερα έχει τραβήξει το δικό της μουσικό δρόμο.

Για να γίνει μέλος του συγκροτήματος την επέλεξαν σε ηλικία μόλις 18 ετών ανάμεσα σε 300 άλλα κορίτσια - για την εμφάνιση και για τη φωνή της.  Η όμορφη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο της βιντεοκλίπ για το κομμάτι «Παράδεισος», ενώ ξεχώρισε στο σχήμα τού Fantasia Live, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Την Έλενα πρότεινε η δισκογραφική εταιρεία Panik Records στην ΕΡΤ για την απευθείας ανάθεση του κομματιού της Eurovision. Η τελική επιλογή του κομματιού που θα μας εκπροσωπήσει θα γίνει σε λίγες ημέρες από τον μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, ενώ εκτός από την Panik Records θα υποβάλλουν προτάσεις και άλλες δισκογραφικές.

Η πρώτη ανάρτηση της τραγουδίστριας μετά την είδηση ότι ίσως και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision ήταν μια... ευχή! 

«Καλημέρα η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα γύρω του και υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο πραγματικότητες είναι κακό ή καλό ; ωραίο ή άσχημο .. κατά τη δική μου άποψη όλα έχουν κάτι όμορφο γύρω μας. Σου εύχομαι να βρίσκεις το όμορφο στη πραγματικότητα σου». 

Για την αποχώρησή της από τους Otherview, η Τσαγκρινού είχε πει σε συνέντευξή της στο People: 

«Συνήθως δεν κάνω κάτι τυχαία. Πάντα περιμένω να ολοκληρωθεί σωστά μία κατάσταση στη ζωή μου, πριν όμως επέλθει φθορά. Ολοκλήρωσα πέντε χρόνια συνεργασίας με τους OtherView και έληξε το συμβόλαιό μας. Μετά άρχισα να σκέφτομαι πώς θέλω να προχωρήσω. Ήμουν σίγουρη ότι θέλω να ζήσω την εμπειρία της σόλο τραγουδίστριας, με τα εύκολα και τα δύσκολα, και έτσι δεν φοβήθηκα να φύγω από την προστασία του συγκροτήματος».

Έλενα Τσαγκρινού