Lifestyle|19.02.2021 15:47

Αριελ Κωνσταντινίδη: «Σε ηλικία 9 ετών που έπαιζα σε μιούζικαλ με φίλησε ο βοηθός σκηνοθέτη»

Newsroom

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο (20/2) η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που αντιμετώπισε σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο. Αποσπάσματα της συνέντευξης διαβάστηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής (19/2). «Όταν σε ηλικία 9 ετών έπαιζα στο μιούζικαλ Άννυ, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιξα στην Εβίτα υπήρξε κι άλλος ένας ηθοποιός που με άρπαξε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου άγγιξε τις θηλές μου».

Διαβάστε επίσης: Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή»

«Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open δέχτηκα μηνύματα από συμμαθητές μου που με ρωτούσαν "Αυτόν λες;" γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες», εξομολογήθηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη. Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν είχε υποστήριξη από κάποια γυναίκα συνάδελφο, αφού εκείνες της έλεγαν «κρίμα το ταλέντο σου».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Άριελ Κωνσταντινίδη είχε αναφέρει: «Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Επίσης, γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό».

σεξουαλική παρενόχλησηΆριελ ΚωνσταντινίδηMeToo