Lifestyle|19.02.2021 17:41

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Χρυσηίδα Δημουλίδου και Χάρη Βαρθακούρη: «Με σταύρωσε»

Newsroom

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Χρυσηίδα Δημουλίδου και στον Χάρη Βαρθακούρη, με την συγγραφέα να τοποθετείται χθες ξανά για το ζήτημα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και την Αντελίνα Βαρθακούρη να απαντά χωρίς περιστροφές.

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου στην οποία σχολίαζε αρνητικά τη συμπεριφορά του Χάρη Βαρθακούρη προς την Αντελίνα, στον αέρα της εκπομπής που συμπαρουσιάζουν. Έγραψε χαρακτηριστικά ότι «την προσβάλλει συνεχώς, δεν τιμά τις γυναίκες και θα πρέπει να προσέξει τους τρόπους του». Ο τραγουδιστής απάντησε στην κ. Δημουλίδου, η οποία ανέφερε παράλληλα σαν «ιδανικό» ένα άλλο ζευγάρι της τηλεόρασης τον Ευτύχη Μπλέτσα και τη σύζυγό του

Ο Χάρης Bαρθακούρης απάντησε στο Facebook: «Όχι, φιλενάδα! Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Εκεί, ενδεχομένως, θα σε ευχαριστούσα. Θα σκεφτόμουν «κοίτα να δεις, η Δημουλίδου είναι κυρία!. Όχι ότι θα σε άκουγα, αλλά, αν μη τι άλλο, δεν θα είχαμε αυτό το δημόσιο διάλογο που εσύ άνοιξες. Ξέρεις τι έκανες όμως; Επέλεξες, η αναμάρτητη, να με "κατσαδιάσεις" δημοσίως. Κι όχι μόνο αυτό, ασχολήθηκες, ξόδεψες χρόνο να γκουγκλάρεις να βρεις φωτογραφία μας, να συνοδεύσει την βαθυστόχαστη ανάρτηση σου. Στα όρια της εμμονής. Εντελώς συμπτωματικά δε, δυο ποστ πάνω από το δικό μας, εκθειάζεις, επιδεικτικά, άλλο τηλεοπτικό ζευγάρι! Δεν γίνεται, Χρυσηίδα, να είμαστε όλοι Ευτύχηδες και Ηλέκτρες. Υπάρχουμε κι εμείς, με τα ψεγάδια μας, τα νεύρα μας, οι άφιλτροι».

Η γνωστή συγγραφέας επανήλθε με δηλώσεις της στο Happy Day: «Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις. Ο λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια. Και εκείνη την ώρα ανοίγω τον υπολογιστή και γράφω αυτό που έγραψα».

«Μέσα σε λίγη ώρα με παίρνει η διαχειρίστρια της προσωπικής μου ομάδας και μου λέει “μπες σε παρακαλώ πολύ άμεσα στο προφίλ σου γιατί μπαίνει κόσμος και σε βρίζει”. Και μπαίνω και διαβάζω αισχρολογίες χιλιάδες και επειδή η σελίδα μου είναι ανοιχτή αρχίζω να διαγράφω και να μπλοκάρω ένα ένα τα σχόλια. Έδωσε όμως ο ίδιος έκταση και τροφή σε ανθρώπους που καν δεν με γνωρίζουν», είπε στη συνέχεια η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open (19/2: «Αν μου έστελνε ένα μήνυμα ότι τον προσβάλλω με αυτά που έγραψα και δεν είναι έτσι τα πράγματα δεν υπήρχε περίπτωση να μην το "κατεβάσω". Αλλά με λοιδόρησε με σταύρωσε». H Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε θέση αναφέροντας στην κάμερα της εκπομπής: «Με τον άντρα μου έχουμε μία σχέση, την οποία ο κόσμος γνωρίζει. Είμαστε αυτοί που είμαστε και λειτουργούμε μπροστά στην κάμερα όπως λειτουργούμε και από πίσω. Δεν είναι τίποτα στημένο. Για να είμαι με τον άντρα μου σημαίνει ότι ξέρω το ήθος του, ξέρω ποιος είναι και τον αγαπώ πολύ».

Διαβάστε επίσης: Χρυσηίδα Δηµουλίδου: Πρέπει να νιώθω ενοχές επειδή µε αγοράζουν οι αναγνώστες;

Χρυσηίδα ΔηµουλίδουΑντελίνα ΒαρθακούρηΧάρης Βαρθακούρης