Lifestyle|22.02.2021 15:33

Ελένη Κούρκουλα: Δεν φιλοξενούσα τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν τη σύλληψή του

Newsroom

Η Ελένη Κούρκουλα έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες που την ήθελαν να φιλοξενεί στο σπίτι της τον Δημήτρη Λιγνάδη, μέχρι ο τελευταίος να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται για τρίτη ημέρα. Με την Ελένη Κούρκουλα επικοινώνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέφερε ότι η ηθοποιός αναρρώνει από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην εκπομπή «Happy day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως - επειδή ο κύριος Λιγνάδης δήλωσε μια άλλη διεύθυνση κατοικίας - ότι διέμενε, ότι του παρείχαν "άσυλο", γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κορονοϊού. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Λιγνάδης: Ο διάλογος με την ανακρίτρια - Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε για την Ελένη Κούρκουλα: «Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι "δεν είχα καμία εικόνα γι’ αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχα μια εικόνα για την σεξουαλική του προτίμηση, αλλά σίγουρα δεν είχα καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε". Τα καταδικάζει αυτά που ακούει, της προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της».

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την Ελένη Κούρκουλα γιατί «το σαββατοκύριακο υπήρξε μία φήμη στα social media ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης πριν συλληφθεί βρισκόταν στο σπίτι της και ότι τον συμβουλεύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος». 

βιασμόςΔημήτρης ΛιγνάδηςΕλένη Κούρκουλακαταγγελίες