Lifestyle|29.10.2018 09:05

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Δευτέρας (29/10)

Newsroom

Κριός

Την προσοχή διεκδικούν οικογενειακά αλλά και επαγγελµατικά θέµατα, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο δεν αφήνει να κάνεις διαφορετικά. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως θα βρεις τις ισορροπίες ανάµεσα στην επαγγελµατική και την προσωπική ζωή και δεν αφήνεις κανέναν τοµέα παραπονεµένο.

Ταύρος

Θα έχεις τηλεφώνηµα από στενό συγγενικό πρόσωπο ή γείτονα για να πείτε τα νέα σας πίνοντας καφεδάκι. Η Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσµατα καθώς φέρνει γύρω σου κόσµο! Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό σού δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Δίδυµοι

Νιώθεις µικρές ή µεγάλες ανασφάλειες µε τα χρήµατα και σκέφτεσαι πώς να µειώσεις τα έξοδα. Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί ιδιαίτερο δέσιµο µε χρήµατα και υλικά αγαθά και το ενδιαφέρον στρέφεται γύρω από αυτά. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες να αναδείξεις τις ικανότητές σου σε µια οικονοµική διαπραγµάτευση.

Καρκίνος

Νιώθεις πολύ ανεβασµένος/η ξεκινώντας µε σχέδια την ηµέρα σου µια και η Σελήνη στο ζώδιό σου σου χαρίζει ζωντάνια! Μαζί µε τη ζωντάνια ενισχύει λίγο και την κυκλοθυµία σου και αυτό πρέπει να το προσέξεις καθώς δηµιουργούνται µικρά ζητήµατα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό σε γεµίζει αυτοπεποίθηση.

Λέων

Θα περάσεις µια χαλαρή ηµέρα και θα ασχοληθείς µε καθηµερινές υποχρεώσεις αναγκαστικά, αλλά αν βρεις τρόπο να τις αποφύγεις και αυτές θα το κάνεις! Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί την ανάγκη αποµόνωσης καθώς συνειδητοποιείς πως θέλεις λίγο χρόνο για σένα. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό δεν σε αφήνει σε ησυχία!

Παρθένος

Κρατάς λίγο χρόνο για εσένα και αγαπηµένους φίλους, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο υπενθυµίζει πως τους παραµέλησες. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως θα ξεσηκώσεις τους άλλους να περάσετε καλά καθώς η ηµέρα προµηνύεται πολύ καλή! Η αυτοπεποίθησή σου είναι πολύ βοηθητική αν θες να κάνεις νέες γνωριµίες.

Ζυγός

Δίνεις µεγάλη σηµασία σε επαγγελµατικά και συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ή στο σπίτι ή µε φίλο σου σχετικά µε αυτά. Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί την ανάγκη να εξελιχθείς επαγγελµατικά και να σχεδιάσεις τα επόµενά σου βήµατα. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό βοηθάει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός

Ξύπνησες µε κέφι κάνοντας σχέδια να φύγεις για κοντινό προορισµό αλλάζοντας παραστάσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο δηµιουργεί την ανάγκη για µίνι αποδράσεις νοητά ή κανονικά. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα πείσεις τον/ τη σύντροφο ή τον/την κολλητό/ή να σε ακολουθήσει σε εκδροµή.

Τοξότης

Δεν έχεις κέφια καθώς αποκτάς εµµονές µε πράγµατα που κανονικά θα αγνοούσες την ύπαρξή τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ψάχνεις να βρεις ευκαιρία να εκνευριστείς για να δικαιολογήσεις κάπως την κυκλοθυµία σου! Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό «διευθετεί» τα νεύρα, υπενθυµίζοντας πως είσαι χαρούµενο και αισιόδοξο πλάσµα.

Αιγόκερως

Ακούς τη γνώµη αγαπηµένων ανθρώπων πριν κάνεις οτιδήποτε, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο βοηθάει να συνειδητοποιήσεις πόσο σηµαντική είναι για εσένα. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, «χαρίζοντας» δεύτερες σκέψεις αν θα ακούσεις τη συµβουλή των άλλων ή θα δράσεις κατά βούληση.

Υδροχόος

Να είσαι πολύ προσεκτικός/ή πώς θα οργανώσεις δουλειές και υποχρεώσεις καθώς ο χρόνος είναι ελάχιστος αλλά εκείνες πολλές! Η Σελήνη στον Καρκίνο δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις υπενθυµίζοντας πως χαλάρωνες τελευταία! Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο από τον Σκορπιό αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου ώστε να µην αφήσεις ηµιτελείς δουλειές.

Ιχθύες

Η διάθεσή σου είναι ανεβασµένη καθώς η Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου δείχνει από νωρίς τις προθέσεις της! Οσες δουλειές κι αν έχεις, αφιέρωσε χρόνο σε αγαπηµένους ανθρώπους καθώς µε παρέα περνάς καλύτερα. Το τρίγωνό της µε τον Ηλιο στον Σκορπιό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.