Lifestyle|23.02.2021 17:27

Μάριος Αθανασίου εναντίον ΣΕΗ: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Μαρκουλάκη»

Newsroom

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες το ΣΕΗ, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, για τη σύλληψη γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Στη συνέχεια, με ανοικτή επιστολή του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΕΗ, αναφέροντας ότι τον στοχοποίησε και εξηγώντας βήμα βήμα γιατί τον προσέβαλε. Αφορμή για την αντίδραση του ηθοποιού στάθηκε μια παράγραφος της ανακοίνωσης του Σ.Ε.Η. που ανέφερε ότι «μετά από τρεις εβδομάδες εκκωφαντικής κυβερνητικής σιωπής, μόλις χθες, γίναμε μάρτυρες μιας επικοινωνιακής ομοβροντίας: ηθοποιός και σκηνοθέτης με άμεση πρόσβαση στον Πρωθυπουργό παρουσιάστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή από όπου ξεκίνησε το κύμα των ΕΠΩΝΥΜΩΝ καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου».

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι στενός φίλος με δύο από τους καταγγελλόμενους»

Το πρωί της Τρίτης (23/2), ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «T Live» και έστειλε το δικό του μήνυμα στο φίλο και συνάδελφό του. «Μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Πολλοί ηθοποιοί απείχαν όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο δεν ψήφιζαν, απείχαν και δεν πλήρωναν ούτε τις συνδρομές τους. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε, αυτό έχει σημασία για μένα».

Θέση πήρε και ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, έγραψε: «Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».

Διαβάστε επίσης: Μάριος Αθανασίου: «Κα Μενδώνη δεν έχετε καταλάβει τι συμβαίνει, παραιτηθείτε»

Μάριος ΑθανασίουΚωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςΣΕΗ