Lifestyle|09.01.2019 18:03

Ο Μουτσινάς σχολιάζει την Τραϊάνα Ανανία: Δεν τολμάς να την κοιτάξεις, βρίζει (vid)

Newsroom

Ο Νίκος Μουτσινάς συμπεριέλαβε στα σχόλια στην εκπομπή του στο Open σήμερα την Τραϊάνα Ανανία με αφορμή την απάντησή της σε άλλο μήνυμα διαδικτυακού της «φίλου» στο Ιnstagram. 

Ανάμεσα στα μηνύματα που είχε δεχθεί η ηθοποιός μετά την περίφημη συνομιλία με τον ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο ήταν και ένα μήνυμα από follower της. Με τη γνωστή τακτική της δημοσίευσε print screen της συνομιλίας τους.

Ο follower της έγραψε: «Καλησπέρα τι κάνεις; Ίσως από μένα που δεν είμαι διάσημος και δεν χρησιμεύω στην καριέρα σου δε θεωρηθεί προσβλητικό αυτό το μήνυμα. Και η ηθοποιός του απάντησε: «Εσύ είσαι στην κατηγορία ψυχοπαθείς, καταθλιπτικοί που στέλνουν μηνύματα σε επώνυμους, προσπαθούν να ανοίξουν συζήτηση και τους μιλούν στον ενικό λες και είναι φίλοι, γνωστοί, πρώην κτλ».

Αυτή την ανταλλαγή μηνυμάτων σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς και είπε μεταξύ άλλων μέσα από την εκπομπή «Για την παρέα» στο Open: «Το κορίτσι αυτό που δεν τολμάς να το κοιτάξεις και σε βρίζει, απάντησε σε έναν φίλο που της έγραψε: τι κάνεις;

Δείτε το βίντεο:

Πάντως η Τραϊάνα ακάθεκτη συνεχίζει τις αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram:

 
Τραϊάνα ΑνανίαΝίκος Μουτσινάς