Lifestyle|24.02.2021 13:59

Νατάσσα Μποφίλιου: «Φοβήθηκα όταν μας σημάδευαν με όπλα»

Newsroom

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες που της έχουν συμβεί με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη όλα αυτά τα χρόνια. «Εγώ με τα αγόρια δεν έχω τσακωθεί, αλλά τα αγόρια μεταξύ τους ναι. Λίγο πριν από την κυκλοφορία του δίσκου "Οι Μέρες του Φωτός". Ήταν να μην κυκλοφορήσει ο δίσκος γιατί τσακώθηκαν πολύ άσχημα. Εγώ στη μέση, αλατιέρα, να μην ξέρω τι θα κάνω. Απλά ο Γεράσιμος αποφάσισε κάποια στιγμή να μας δείξει κάποιους στίχους.

Πήγαμε για φαγητό και μας λέει ότι είχε κάποιες σκέψεις για κάποιο project που ετοιμάζει και μας ρώτησε αν θέλουμε να το δούμε. Μας δείχνει κάποιους στίχους, ο Θέμης δεν είπε τίποτα και εγώ ξεκίνησα να κλαίω γιατί το πρώτο που είδα ήταν η "Δεμένη" και η "Καρδιά Πονάει Όταν Ψηλώνει". Φεύγοντας, ο Γεράσιμος κρατούσε τους στίχους ρολάκι και τους άρπαξε ο Θέμης, μπήκε μέσα στο ταξί και το βράδυ 12 ώρα μας στέλνει μήνυμα, να πάμε σπίτι του την επόμενη μέρα γιατί έχει ετοιμάσει τέσσερα τραγούδια από αυτά του Γεράσιμου» ανέφερε. 

Διαβάστε επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου: Ο γάμος, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η πολιτική

«Έχουν πιαστεί και στα χέρια. Κάποια στιγμή, είχαμε ραντεβού με έναν παραγωγό, εγώ είχα κολλήσει στην κίνηση και είχα καθυστερήσει να φύγω επίσης από το σπίτι. Αυτοί οι δύο έχουν ήδη φτάσει, πηγαίνοντας εγώ προς τα εκεί, με παίρνει τηλέφωνο ο Γεράσιμος και μου λέει ότι ο Θέμης τον έδειρε και του έσκισε τα ρούχα. Πηγαίνω και βλέπω να έχει σπάσει ο Θέμης το κινητό του γιατί το έχει πετάξει σε μία βιτρίνα από τα νεύρα του. Τελοσπάντων, ο άλλος απλά τον είχε σπρώξει και του είχε σκίσει λίγο το μπλουζάκι και αυτός μου είπε ότι τον έδειρε και του έσκισε την μπλούζα» αποκάλυψε, γελώντας, η τραγουδίστρια. 

Στη συνέχεια, η Νατάσσα Μποφίλιου αποκάλυψε και ένα περιστατικό, όπου βρισκόταν σε μια ταβέρνα και μπήκαν μέσα ένοπλοι ληστές. «Η μόνη φορά που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα. Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας που με αναγνωρίσει, φοβήθηκε σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν “τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”».

Διαβάστε επίσης: Η Νατάσσα Μποφίλιου ανοίγει την «Εποχή του θερισμού»: Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της

τραγουδίστριαΓεράσιμος ΕυαγγελάτοςΝατάσσα ΜποφίλιουΘέμης Καραμουρατίδης