Lifestyle|09.01.2019 18:43

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με γυναικείο μακιγιάζ στο περιοδικό «Love» (pics)

Newsroom

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, εδώ και χρόνια αποτελεί πρότυπο για τον αντρικό πληθυσμό σε όλο τον κόσμο. Οι στιλιστικές επιλογές του από ρούχα μέχρι αλλαγές στα μαλλιά, γίνονται αμέσως τάση που όλοι θέλουν να υιοθετήσουν, ενώ τα τατουάζ που χτυπάει στο κορμί του, γίνονται αμέσως θέμα συζήτησης.

Αυτή τη φορά, έκανε μία εντελώς διαφορετική φωτογράφιση για λογαριασμό του γυναικείου περιοδικού «Love». Για χάρη της φωτογράφισης, ο πρώην ποδοσφαιριστής βάφτηκε σε ένα άκρως εντυπωσιακό εξώφυλλο, και τον βλέπουμε να φιγουράρει με πράσινη σκιά ματιών, ίδιας απόχρωσης με το τατουάζ που έχει στη δεξιά πλευρά του λαιμού του.

«Ήμουν πάντα το παιδί που καθόταν στη γωνία και δεν μιλούσε πολύ. Ήξερα όμως ότι μόλις θα βρισκόμουν στο γήπεδο, θα ανακτούσα την χαμένη αυτοπεποίθησή μου. Το να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν αυτό που πάντα ήθελα. Και έτσι ξεκίνησε η καριέρα μου. Σήμερα, νιώθω πιο άνετος και πιο ευτυχισμένος. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Βελτιωμένος. Και αυτό το οφείλω στο ποδόσφαιρο», δηλωσε σε απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό. 

Για μία ακόμη φορά, ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει μαγνητίσει την προσοχή όλων επάνω του, με τους περισσότερους followers στα social media να αντιδρούν αρνητικά. 

T
T
μακιγιάζπεριοδικόΝτέιβιντ Μπέκαµ