Lifestyle|26.02.2021 12:58

Βάσια Τριφύλλη: «Ατάλαντος ο Δημήτρης Λιγνάδης» - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Newsroom

Το πρωί της Παρασκευής (26/2), η Βάσια Τριφύλλη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και υποστήριξε τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, για την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ, αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν» δήλωσε η ίδια.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη ατάλαντο. «Ποιο εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου».

Σπύρος Μπιμπιλας: «Δημήτρη, σε γνώρισα στα Στρουμφάκια της ΕΡΤ»

Στις φυλακές της Τρίπολης θα μεταχθεί τελικά ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε από τα ξημερώματα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως. Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης που δεν έπεισε τις ανακριτικές Αρχές με την κατάθεσή του, λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μεταγωγή του σε κατάστημα κράτησης.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης και της προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Η. Σπύρος Μπιμπίλας, που δέχτηκε και τα βέλη του γνωστού σκηνοθέτη έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα "Στρουμφάκια" της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα. 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στη δουλειά, ούτε στη ζωή. Μόνο συμπωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια. Πρόσφατα Εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης. Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας. Λυπάμαι Δημήτρη».

Βάσια ΤριφύλληΣπύρος ΜπιμπίλαςΔημήτρης Λιγνάδης