Lifestyle|28.02.2021 08:48

Ελένη Τζώρτζη κατά γνωστού σκηνοθέτη: Το έκανε κάθε μέρα στην πρόβα όσο εγώ διάβαζα

Newsroom

Στο κύμα καταγγελιών που τις τελευταίες εβδομάδες συγκλονίζουν τον χώρο του θεάτρου έρχεται να προστεθεί αυτή της ηθοποιού, Ελένης Τζώρτζη, η οποία μίλησε στο OPEN TV και κατήγγειλε ξανά την προσβλητική συμπεριφορά ενός πασίγνωστου σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Από την πρώτη μέρα που κάναμε ανάγνωση πήρε ένα σκαμνάκι, κάθισε απέναντί μου και έκανε ότι μαδάει το … του. Με σκούνταγαν οι συνάδελφοι, διότι εγώ διάβαζα εκείνη την ώρα. Γύρισα τον κοίταξα, εξακολούθησε να με κοιτάζει και να το κάνει και αυτό το έκανε κάθε μέρα στην πρόβα. Εγώ δεν είχα μιλήσει, διότι όντως είχα ανάγκη τη δουλειά. Εκανα αυτό που ήξερα να κάνω», αναφέρει η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη στο OPEN και συγκλονίζει.

Διαβάστε ακόμαΣοφία Μπεκατώρου: Να προστατευτούν τα θύματα και όχι οι βιαστές

Αγγελική Λάμπρη «Κάναμε ότι δεν συμβαίνει»

Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, η οποία μαζί με την Τζένη Μπότση και τη Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν άλλον πασίγνωστο σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση συγκλόνισε με νέες της δηλώσεις στην εκπομπή «After Dark». «Κάναμε πραγματικα ότι δεν συμβαίνει. Αυτό που ένιωσα τότε ήταν κυρίως ότι ήμουν πολύ μόνη μου, ένιωσα φόβο και τρόμο. Δεν ήξερα πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει», σημείωσε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε ότι «ο θυμός δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου που δεν μπόρεσα να αντιδράσω».

Επιπλέον, η Αγγελική Λάμπρη πρόσθεσε: «Αν το 'χα κάνει πολύ νωρίτερα, δεν θα είχαν έρθει σε αυτή τη θέση πολλά κορίτσια μόλις τελείωσαν τη Δραματική Σχολή. Ο στόχος λοιπόν ήταν να ενθαρρύνουμε τα θύματα να μη φοβούνται να μιλήσουν. Δεν ξέρεις πόσα συγκλονιστικά μηνύματα έχω πάρει. Κανείς δεν είναι μόνος του. Να μιλάμε [...] Ντροπή θα νιώσουν μόνο οι θύτες, και φόβο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα οι θύτες να φοβηθούν πάρα πολύ και να κρυφτούν.

Διαβάστε ακόμαΑγγελική Λάμπρη: «Ήρθε η ώρα οι θύτες να φοβηθούν πάρα πολύ και να κρυφτούν»

MeTooκαταγγελίασκηνοθέτηςΕλένη Τζώρτζη