Lifestyle|01.03.2021 16:34

Κάρμεν Ρουγγέρη για Βασίλη: Με πήρε τηλέφωνο κι έκλαιγε με αναφιλητά για την κακοποίησή του

Newsroom

Πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», ο 40χρονος Βασίλης μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία 15 ετών. Μάλιστα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που κινήθηκε νομικά κατά του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, μηνύοντάς τον για βιασμό, αποπλάνηση και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκου. Η γνωριμία του με τον μεγάλο πρωταγωνιστή είναι κάτι που ποτέ δεν ξέχασε.

«Καθόμασταν δίπλα - δίπλα στον καναπέ. Με προσέγγισε. Εγώ ήμουν ταραγμένος δεν ένιωθα άνετα και ξαφνικά με φίλησε. Εκεί έτρεμα. Είχα σοκαριστεί, ήμουν 15 χρόνων. Είχα πάει για να συζητήσω για το θέατρο και αιφνιδιάστηκα. Με αγκάλιασε για να με ηρεμήσει. Είχα παγώσει δεν μπορούσα να κάνω κάτι... Έχω μπλοκάρει αρκετά πράγματα σε σχέση με τις πιο ιδιωτικές στιγμές μας. Θυμάμαι ότι την τρίτη φορά δέχτηκα τη σωματική σεξουαλική κακοποίηση. Εγώ δεν αντιδρούσα απλά ακολουθούσα. Αυτή ήταν η αρχή. Μετά κόλλησε το μυαλό μου. Ήμουν πολύ αθώος».

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κορκολής - Κάρμεν Ρουγγέρη: Η μάχη που έδωσαν με τον καρκίνο

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην εκπομπή «Σου Κου Family» και αναφερόμενη στον 40χρονο Βασίλη, περιέγραψε: «Με πήρε τηλέφωνο κι ήταν ένα παιδί που έκλαιγε με αναφιλητά. Τι ζημιά του έχουν κάνει; Έβαλα τα κλάματα κι έλεγα: "Θεέ μου να σε είχα κοντά μου να σε αγκαλιάσω"».

Διαβάστε επίσης: Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο κόσμος έχει ανάγκη τις οικογενειακές σειρές»

MeTooΚάρμεν Ρουγγέρησκηνοθέτηςσεξουαλική κακοποίηση