Ξανά στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας - 3 κακουργήματα σε βάρος κωμικού ηθοποιού
NewsroomΣύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, στις 9:45 το πρωί της Τρίτης (03/02) έφτασε για δεύτερη φορά ο Πασχάλης Τσαρούχας στο κτίριο της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών έτσι ώστε να θέσει καινούργιους φακέλους του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στη διάθεση της δικαιοσύνης. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ πρόκειται για νέες καταγγελίες τόσο σεξουαλικής παρενόχλησης όσο και βίαιης μεταχείρισης στον χώρο του θεάτρου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, από τις καταγγελίες που έχει ήδη καταθέσει ο Πρόεδρος του πειθαρχικού του Σ.Ε.Η. Πασχάλης Τσαρούχας την προηγούμενη φορά υπάρχουν τρεις νέες υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Στις νέες υποθέσεις υπάρχει μία σοβαρή καταγγελία για υπόθεση απόπειρας βιασμού που αφορά σε πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αναμένεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και στην υπόθεση για τον ηθοποιό Δημήτρη Ανθή, ο οποίος έχει καταγγείλλει ότι έχει βιαστεί από γνωστό ηθοποιό και η υπόθεση είναι πολύ κοντά σε παραγραφή.
Διαβάστε επίσης: Δικηγόρος 37χρονου ηθοποιού για Δημήτρη Άνθη: Δεν υπάρχει βιασμός
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο κάδρο μπαίνει και ένας ηθοποιός - σκηνοθέτης με καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του, το όνομα του οποίου δεν είναι μέσα σε αυτά που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Οι καταγγελίες έχουν κατατεθεί στο Σωματείο Ηθοποιών και αναμενεται να εξεταστούν από το πειθαρχικό.
- Αιματηρό επεισόδιο στο ΑΤ Μάνδρας: Επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς και τον πυροβόλησαν
- Αυστηρή προειδοποίηση ΕΟΦ για επικίνδυνα συμπληρώματα και φάρμακα στο ίντερνετ - Πώς να προστατευτούν οι πολίτες
- Σάλος στην Τουρκία: Παραιτήθηκε αντιπρόεδρος του CHP μετά από βίντεο που τον δείχνει να χτυπά την πρώην σύντροφό του
- Επαναστατικό ιατρικό επίτευγμα: Νεφρός χοίρου λειτούργησε για 271 ημέρες σε άνθρωπο!