Lifestyle|02.03.2021 18:22

Σάκης Τανιμανίδης: Η Φάρμα και η ερώτηση στον Νίκο Μουτσινά που προκάλεσε αμηχανία

Newsroom

Μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μουτσινά στον αέρα της εκπομπής του, αφού ο Σάκης Τανιμανίδης του έκανε φάρσα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δέχτηκε τηλέφωνο από έναν τηλεθεατή, ο οποίο ζητούσε να βρει κοπέλα για σχέση. Ο Νίκος Μουτσινάς, όμως, αντιλήφθηκε ποιος κρυβόταν πίσω από αυτό το τηλεφώνημα και στη συνέχεια επέλεξε να μάθει μερικά πράγματα από τον Σάκη, σχετικά με την πρεμιέρα της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1.

«Ξεκινάμε 12 Μαρτίου. Είχαμε μείνει λίγο πίσω γιατί στη Μαλάκασα που είναι ο χώρος, το χιόνι είχε φτάσει κοντά στα τρία μέτρα. Βάρυνε τις σκεπές και έπεσαν κάποια κτίρια. Έπρεπε η παραγωγή να τα χτίσει ξανά. Τώρα, όμως, είναι όλα έτοιμα. Αυτό που με έχει εξιτάρει μέχρι στιγμής είναι ότι το σκηνικό και το vibe που βγάζει η "Φάρμα" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι αυτό το παλιό, το χωριό» υπογράμμισε ο Σάκης Τανιμανίδης. 

Διαβάστε επίσηςΜε αλλαγές και εκπλήξεις επιστρέφει η Φάρμα - Τα πρώτα πλάνα από το στήσιμο του σκηνικού

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Νίκο Μουτσινά για τον τρόπο που αντέδρασε όταν ανακοίνωσαν με την Χριστίνα Μπόμπα την εγκυμοσύνη της. «Σε ευχαριστώ για τη χαρά που πήρες όταν ανακοινώσαμε την είδηση για τα κορίτσια μας. Το είδα στο πρόσωπό σου ότι χάρηκες και αυτό είναι το όμορφο. Όταν καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χαίρονται με τη χαρά σου» δήλωσε και συνέχισε με μια ερώτηση που προκάλεσε την αμηχανία του Μουτσινά. «Να σε ρωτήσω τώρα που το είπαμε, παιδάκι θα ήθελες εσύ;»

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απέφυγε με χιούμορ την ερώτηση, λέγοντας: «Κάποια στιγμή, νομίζω, μόλις φτάσω 30 με 35 ετών θα ήθελα και εγώ. Είμαι, όμως, ακόμα 22» με τον Τανιμανίδη να απαντά: «Νομίζω ότι επειδή από το λίγο που σε ξέρω, έχεις πολλή αγάπη μέσα σου να δώσεις, ο πιο όμορφος τρόπος να το εκφράσεις αυτό είναι μέσα από τα παιδάκια».

Διαβάστε επίσης: Survivor 4: O Νίκος Μουτσινάς ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο - Πότε θα τον δούμε

Νίκος ΜουτσινάςΣάκης ΤανιμανίδηςΦάρμα