Lifestyle|10.01.2019 09:29

Τα ζώδια της Πέμπτης (10/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει να αναπολείς ανθρώπους και καταστάσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω βοηθάει να ασχοληθείς µε επαγγελµατικό ζήτηµα, γι’ αυτό µην αφήσεις την αδράνεια να κερδίσει. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω βάζει γερές βάσεις στα επαγγελµατικά.

Ταύρος

Οσες δουλειές κι αν έχεις βρίσκεις χρόνο για φίλους, καθώς η επαφή µαζί τους είναι πηγή ενέργειας. Η Σελήνη στους Ιχθύς και το εξάγωνο µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω κάνει τις συζητήσεις εξαιρετικές! Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω βοηθάει να αντιληφθείς ποιοι είναι πραγµατικά κοντά σου.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει επαγγελµατικές υποχρεώσεις. ∆ώσε προτεραιότητα γιατί θα γίνεις στόχος αρνητικής κριτικής. Το εξάγωνο µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω βοηθάει για επαγγελµατικές διαπραγµατεύσεις. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω λέει πως η σκληρή δουλειά θα ανταµειφθεί.

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει δίψα για νέες γνώσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα πάρεις πληροφορίες από συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δείχνει πως κάποιες σχέσεις ήρθαν για να µείνουν και κάποιες άλλες όχι.

Λέων

Είσαι ανήσυχος/η καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς ξαναφέρνει παρελθοντικά γεγονότα και περίεργη διάθεση. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω βοηθάει να ασχοληθείς µε πρακτικό ζήτηµα και να το λύσεις. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω υποδηλώνει απρόοπτες δουλειές.

Παρθένος

Θες να γίνεις αρεστός/ή. Η Σελήνη στους Ιχθύς δηµιουργεί συναισθηµατικό κλίµα επηρεάζοντας σχέσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή στον Αιγόκερω φέρνει θετικές εξελίξεις στα αισθηµατικά. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δείχνει πως ξεκινάει µια αισθηµατική ιστορία µε λογική και συναίσθηµα.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει δουλειές και δεν αφήνει χρόνο για κάτι που θέλεις, αλλά θα τις τελειώσεις. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω υπενθυµίζει πως µπορείς να διευθετήσεις οτιδήποτε θέλεις. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω λέει πως η σκληρή δουλειά σου θα ανταµειφθεί.

Σκορπιός

Επιβάλλεται διάλειµµα στις υποχρεώσεις και η Σελήνη στους Ιχθύς στο δείχνει. Η καλή διάθεση είναι εφόδιο για να περάσεις καλά. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω δείχνει πως έχεις συναντήσεις και βγαίνεις ωφεληµένος/η. Το απόγευµα το εξάγωνο µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει συζητήσεις µε στενά πρόσωπα.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς προτρέπει να ασχοληθείς µε υποχρεώσεις του σπιτιού, όµως δεν είναι το καλύτερό σου. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω βοηθάει την κατάσταση καθώς χαρίζει επικοινωνία µε τους δικούς σου. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω δείχνει πως υπερισχύει το καθήκον.

Αιγόκερως

Υπενθυµίζεις πόσο επικοινωνιακός/ή γίνεσαι όταν θέλεις και βοηθάει η Σελήνη στους Ιχθύς. Βοηθητικό στοιχείο και το εξάγωνό της µε τον Ερµή στο ζώδιό σου, υποδηλώνοντας πως κερδίζεις τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις ωφέλιµες γνωριµίες.

Υδροχόος

Το µυαλό βρίσκεται σε οικονοµικούς διακανονισµούς και ό,τι φέρνει χρήµατα στο ταµείο σου! Η Σελήνη στους Ιχθύς και το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω ενισχύει τις διαπραγµατευτικές σου ικανότητες στα οικονοµικά. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω προτρέπει για αποταµίευση!

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δηµιουργεί δυσκολία στις διαπροσωπικές σχέσεις και δυσκολεύεσαι να βρεις σηµείο επαφής µε τους γύρω. Το εξάγωνό της µε τον Ερµή από τον Αιγόκερω βοηθάει να δείξεις τα συναισθήµατά σου σε εκείνους που εµπιστεύεσαι. Το απόγευµα το εξάγωνό της µε τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει ισορροπία.

ζώδια