Lifestyle|10.01.2019 12:18

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μαγιό, ο γάμος και τι ζήτησε από τον Αρναούτογλου (vid)

Newsroom

Η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αυτό που ζήτησε από τον παρουσιαστή δεν το έχει ζητήσει κανένας άλλος καλεσμένος.

Το μοντέλο που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη διευκρίνισε από την αρχή της συνέντευξης πως προτιμά τον... πληθυντικό από την πλευρά της, αφήνοντας τον Αρναούτογλου έκπληκτο.

«Θέλετε να μιλάμε στον ενικό ή στον πληθυντικό» ρώτησε ο Γρηγόρης στην έναρξη της εκπομπής. «Εγώ θα σας μιλάω στον πληθυντικό και εσείς στον ενικό» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να της πει πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

T

«Αυτό δεν γίνεται γιατί εμένα μου αρέσει ο πληθυντικός και τον χρησιμοποιώ όμως κάποια στιγμή και μετά... Ας αρχίσουμε έτσι και όπως μας βγει» προσθέτει ο Αρναούτογλου απορημένος.

«Ναι ας ξεκινήσουμε με τον πληθυντικό γιατί εγώ είμαι δύσκολη σ’ αυτό» τόνισε το μοντέλο. Πιθανότατα κάποιος από τους δύο «πρωταγωνιστές» έκανε χιούμορ, πάντως το τηλεοπτικό περιστατικό σχολιάστηκε από όλες τις πρωινές εκπομπές.

T

Αναφορικά με τον γάμο της στη Νέα Υόρκη, το μοντέλο δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά. Ο παρουσιαστής έκανε μια προσπάθεια να μάθει για όσα ακούγονται για την προσωπική της ζωή, αλλά βρήκε τοίχο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέμεινε πως δεν θέλει ν’ απαντάει για την προσωπική της ζωή γιατί είναι κάτι που δεν συζητάει ούτε με τους φίλους της και τους γονείς της: «Γενικά, είμαι πολύ κλειστή σαν άνθρωπος, ίσως επειδή είμαι και πολλά χρόνια μόνη μου». Δείτε πώς απέφυγε την ερώτηση για τα προσωπικά της: 

Εκτός από το περιστατικό με τον ... πληθυντικό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολιάστηκε στο Διαδίκτυο και λόγω μιας σέξι φωτογραφίας με μαγιό που «ανέβασε» στο Instagram, ενώ στην Αθήνα πλησίαζε ο χιονιάς.

Η κριτής του GNTM, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι η επόμενη παρουσιάστρια του Madwalk. 

T

T
Ηλιάνα ΠαπαγεωργίουΓρηγόρης ΑρναούτογλουThe 2night show