Lifestyle|10.01.2019 11:14

Για μια παντρεμένη Λατίνα τηλεπερσόνα χώρισε ο Τζεφ Μπέζος (pics)

Newsroom

Ο 55χρονος CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος, ανακοίνωσε την Τετάρτη 09.01.2019 πως παίρνει διαζύγιο από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μακένζι Μπέζος, με μια ανάρτηση «χωρισμού» στο Twitter.

Μπορεί στην κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, να αναφέρεται ότι θα παραμείνουν φίλοι και πως αν μπορούσαν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, πάλι θα παντρεύονταν, ωστόσο τα αμερικανικά περιοδικά δεν σχολιάζουν το διαζύγιο αλλά τη νέα σχέση του Μπέζος.

Ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με τo National Enquirer, έχει σχέση με την εκρηκτική 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, πιλότο ελικοπτέρων και πρώην παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής «Good Day LA», του καναλιού Fox 11.

Τα δημοσιεύματα φωτογραφίζουν την 49χρονη ως την «πέτρα του σκανδάλου», και αναφέρουν ότι αν και παντρεμένη με πάμπλουτο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη ενός επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ, η Σάντσεζ έχει δεσμό με τον Τζεφ Μπέζος τους τελευταίους τέσσερις μήνες. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάνει ταξίδια και στις 5 ηπείρους, ενώ από την πλευρά της η Λόρεν Σάντσεζ χαλαρώνει στην πολυτέλεια που της προσφέρει ο Τζεφ Μπέζος, ο οποίος διαθέτει περιουσία 137 δισ. δολαρίων.

«Ταξιδεύουν με τα ιδιωτικά του τζετ, κάνουν βόλτες με το σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon, απολαμβάνουν μαζί ρομαντικές πεζοπορίες, "κρύβονται" σε πολυτελή ξενοδοχεία και περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί γευματίζοντας στη βίλα του Μπέζος», αναφέρει το δημοσίευμα.

Μάλιστα το National Enquirer αναφέρει ότι η Σάντσεζ γνώρισε τον Μπέζος πριν από χρόνια, όταν η εταιρεία όπου εργαζόταν προσελήφθη για το γύρισμα ενός εναέριου βίντεο, σε μία από τις επιχειρήσεις του μεγιστάνα.

Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια με τον σύζυγό της στην αρχή είχαν φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Μπέζος, αφού έμεναν στην ίδια περιοχή του Σιάτλ. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες φορές που τα δύο ζευγάρια είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε γκαλά και δεξιώσεις.

Το περιοδικό συνεχίζει να υποστηρίζει πως ο σύζυγος της Σάντσεζ και η γυναίκα του Μπέζος δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την εξωσυζυγική σχέση των δύο και πως ο Μπέζος ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως χωρίζουν επειδή γνώριζε πως οι παπαράτσι τον είχαν δει με τη Σάντσεζ.

Μία πηγή της Daily Mail ωστόσο διαψεύδει ότι ο ιδρυτής της Amazon «κορόιδεψε τη γυναίκα του».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που γνωρίζει καλά την ΜακΚένζι Μπέζος και τον σύζυγό της, το ζευγάρι προσπάθησε σκληρά για να σώσει τον γάμο του, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να χωρίσουν από κοινού.

AmazonΤζεφ Μπέζος