Lifestyle|06.03.2021 16:11

Μέγκαν Μαρκλ στην Οπρα: Αγωνία στο Παλάτι - Στα 168.000 ευρώ τα 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης

Newsroom

Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) απασφαλίζει από την Καλιφόρνια και τα πυρά της φτάνουν μέχρι την άλλη μεριά του ατλαντικού στο Μπάκιγχαμ. Στο νέο σύντομο απόσπασμα από τη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, που θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή (7/3), η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι κατηγορεί το Παλάτι ότι της είχε απαγορεύσει να δώσει συνέντευξη στην Όπρα και πριν από τον γάμος της με τον Χάρι το 2018. Μάλιστα, της επέβαλαν να βρίσκεται κάποιος μαζί της για να ακούει το τηλεφώνημά της με την Αμερικανίδα παρουσιάστρια. Η άλλοτε δούκισσα του Σάσσεξ δηλώνει έτοιμη να τα πει όλα τώρα.

«Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Είμαστε στην άλλη πλευρά πολλών εμπειριών ζωής που συνέβησαν. Και επίσης ότι έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές, με κάποιο τρόπο. Εγώ, τότε, δεν μπορούσα να σου πω "ναι". Δεν ήταν επιλογή μου. Ως ενήλικος που 1μία ανεξάρτητη ζωή, το να μπεις σε ένα τέτοιο μέρος (Παλάτι)... που είναι διαφορετικό από αυτό, που νομίζω ότι φαντάζεται ο κόσμος... είναι πράγματι μια απελευθέρωση το να μπορείς να έχεις το δικαίωμα... και το προνόμιο -κατά κάποιο τρόπο- του να μπορείς να πεις "ναι"».

Διαβάστε επίσης: Meghan Markle: Η δεύτερη εγκυμοσύνη και η αποβολή - «Κρατούσα τον Άρτσι όταν συνέβη»

Πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «DailyMail» ότι η Μέγκαν ισχυρίστηκε ότι η Βρετανική βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί την υγεία του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος νοσηλεύεται, για να την κρατήσουν «φιμωμένη». Η επικείμενη συνέντευξη του ζευγαριού έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στο Μπάκιγχαμ και ειδικά ο Ουίλιαμ φαίνεται να είναι πραγματικά λυπημένος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθομαι εδώ και έχω την σύζυγό μου στο πλευρό μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν όταν εκείνη (η μητέρα του Νταϊάνα) τα περνούσε όλα μόνη της. Ήταν πολύ δύσκολα για τους δυο μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλον» ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι. 

Το CBS πρόκειται να πνιγεί στο χρήμα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν και ο Χάρι πιστεύεται ότι δεν πήραν ούτε δολάριο. Αντιθέτως, τόσο το αμερικανικό δίκτυο όσο κι άλλα κανάλια που θα τη μεταδώσουν πρόκειται να πνιγούν στο χρήμα. Κάθε διαφήμιση 30 δευτερολέπτων στη διάρκεια της συνέντευξης πουλήθηκε έναντι 167.774 ευρώ. Ενώ το βρετανικό κανάλι ITV για να τη μεταδώσει ξόδεψε 1.159.688 ευρώ.

Οι «επιζώντες των Σάσσεξ»

Η πολύκροτη συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν έρθουν στο φως οι καταγγελίες εναντίον της Μέγκαν για κακομεταχείριση και εκφοβισμού μελών του προσωπικού της όσο έμενε στα Ανάκτορα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Times» ένας βοηθός του Χάρι και της Μέγκαν διαμαρτυρήθηκε τον Οκτώβριο 2018 υποστηρίζοντας ότι η Μέγκαν είχε κάνει μερικούς από τους βοηθούς της να κλάψουν και είχε μεταχειρισθεί άλλους τόσο άσχημα ώστε παραιτήθηκαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Χάρι είχε ζητήσει από τον βοηθό, ο οποίος έχει πλέον φύγει από το προσωπικό τους, να αποσύρει την προσφυγή με αποτέλεσμα αυτή να μην προχωρήσει ποτέ. Οι Times ανέφεραν ότι μια προσφυγή για παρενόχληση βοηθών είχε κατατεθεί τον Οκτώβριο 2018 από τον Τζέισον Κνάουφ, τότε γραμματέα επικοινωνίας του ζευγαριού. Η Μέγκαν, δε, φαίνεται να κατηγορεί την μέλλουσα βασίλισσα Κέιτ, αλλά και βοηθούς του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλας για διαρροή αρνητικών σχολίων εναντίων της.    

Διαβαστε επίσης: Finding Freedom: Αγνωστα περιστατικά για Μέγκαν και Χάρι - Τι λένε οι μεταφραστές της βιογραφίας

Βασίλισσα ΕλισάβετΠρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλΌπρα Γουίνφρεϊ