Lifestyle|10.01.2019 14:20

Φαίη Σκορδά: Tο Playboy και η αποκάλυψη για τα γυμνά εξώφυλλα

Newsroom

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της τις προτάσεις που είχε δεχτεί από το Playboy για να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλό του. Η Σκορδά αφού ρώτησε για να ξεκαθαρίσει το ... ιδιοκτησιακό καθεστώς του περιοδικού, συνέχισε περιγράφοντας ότι όταν εργαζόταν στο Alter δέχθηκε τέσσερις φορές κρούση από το περιοδικό Playboy.

Δείτε τι είπε: «Με έπαιρνε μια κυρία και της είπα αν με ξαναπάρετε τηλέφωνο… Δεν ήθελα. Ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μου ανέφερε τίποτα για χρήματα, απλώς ήταν η πρόταση να μπούμε σε μια διαδικασία να το συζητήσουμε. Όταν λες μία, δύο, τρεις φορές όχι, για ποιο λόγο να το κάνεις την τέταρτη, όταν εξηγείς ότι δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω;

Την τέταρτη φορά μου γύρισε το μάτι. Μόνο από το Playboy μου έχει ζητηθεί να κάνω γυμνή φωτογράφιση. Όταν έρχεσαι από τη Θεσσαλονίκη, είσαι ένα φρέσκο πρόσωπο, κάνεις μια εκπομπή λίγο διαφορετική… δεν ήθελα να το κάνω γι’ αυτούς τους λόγους. Όχι ότι δεν εμπιστευόμουν πώς θα βγει το αποτέλεσμα». 

Η Φαίη Σκορδά συνέχισε λέγοντας ότι δεν ήθελε να ρισκάρει τη σκληρή δουλειά που έριχνε στο Alter για να κάνει μια γυμνή φωτογράφιση. Η τηλεοπτική παρέα της εκπομπής ανέφερε όλες τις γνωστές Ελληνίδες που έχουν φωτογραφηθεί για το Playboy, όπως την Ζωή Λάσκαρη και την Δήμητρα Γαλάνη.

 
PlayboyΦαίη Σκορδά