Lifestyle|08.03.2021 12:33

Άκης Δείξιμος: Ο αδερφός του Κώστα Δόξα απαντά για τις καταγγελίες κακοποίησης

Newsroom

Ο Άκης Δείξιμος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Δευτέρας (08/03) για τις καταγγελίες κατά του αδερφού του Κώστα Δόξα από την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, λέγοντας πως η μόνη που θα μιλήσει είναι η Δικαιοσύνη. Ο Άκης Δείξιμος, που πρόσφατα ασθένησε με κορονοϊό, είπε για τις καταγγελίες κατά του αδερφού του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί και έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Στην ερώτηση αν υπήρχε σκοπιμότητα στην δημοσίευση των καταγγελιών σε αυτό το χρονικό διάστημα που συμμετείχε ο Κώστας Δόξας στο τηλεοπτικό σόου YFSF, ο αδελφός του απάντησε: «Δεν ξέρω, εσείς τι λέτε; Δεν θέλω να επεκταθούμε για το συγκεκριμένο θέμα. Πραγματικά είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά σε ένα ζευγάρι. Έπεσα από τα σύννεφα. Φαντάζομαι καταλαβαίνετε λογικά ποια είναι η ψυχολογία του αδελφού μου. Το φαντάζεται ο καθένας. Το ζήτημα έχει πάρει τη νομική οδό». είπε ο Άκης Δείξιμος. 

Διαβάστε επίσης: Κώστας Δόξας: Απάντηση με δύο δικαστικές αποφάσεις κατά της πρώην συζύγου του

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή Κώστα ΔόξαΜαρία Δεληθανάση προχώρησε σε δημοσία καταγγελία σε βάρος του γνωστού καλλιτέχνη με φωτογραφίες, βίντεο και μία μακροσκελή συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr, στην οποία αναφερόταν σε κακοποιητικές συμπεριφορές του πρώην συντρόφου της. Ο τραγουδιστής αντέδρασε αμέσως, με μία ανακοίνωση που έκανε λόγο για κατευθυνόμενη δημοσίευση που έγινε συνειδητά με μοναδικό σκοπό να τον διασύρει, αλλά και να τον πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά. Ο ίδιος επανήλθε λίγο αργότερα με μία νεότερη ανακοίνωση, που έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το «Your Face Sounds Familiar», όπου συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Δόξας: Το παρασκήνιο, οι καταγγελίες και η αποχώρηση από το YFSF

Το πρωί του Σαββάτου (6/3), η Μαρία Δεληθανάση, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», ρωτήθηκε μεταξύ άλλων πόσο καιρό λάβανε χώρα τα γεγονότα που περιγράφει στις καταγγελίες της. «Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από τις πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία "απλή" ως αρκετά σοβαρή» απάντησε.

Η γνωριμία της με τον Κώστα Δόξα έγινε ένα βράδυ που διασκέδαζε με φίλες της σε νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν εκείνος. Οι φίλες της έφυγαν και η Μαρία κάθισε γιατί ήθελε να πάει να τον συγχαρεί στο καμαρίνι του. «Γεια σου, είμαι η Μαρία και θέλω να γίνουμε φίλοι!» του είχε πει με χιούμορ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου πριν από τέσσερα χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου και μαζί τους ήταν μόνο τ’ αγαπημένα τους πρόσωπα. Λίγους μήνες αργότερα, έζησαν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

«Κόπηκε» ο Κώστας Δόξας και από το χθεσινό επεισόδιο του YFSF

Ο Κώστας Δόξας, που πήρε την πρωτιά την περασμένη εβδομάδα ερμηνεύοντας Δέσποια Βανδή - ήταν ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν κλείσει για το YFSF. Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα στο χτεσινό μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο του YFSF «κόπηκε» σε όλα τα πλάνα. Ωστόσο η εκπομπή εντόπισε ένα πλάνο στο οποίο διακρίνονται μόνο τα μαλλιά του Κώστα Δόξα ο οποίος θα υποδυόταν τον Τριαντάφυλλο. Η μη εμφάνισή του Δόξα επηρέασε και την εμφάνιση του Ίαν Στρατή κι έτσι το YFSF είχε δύο απουσίες.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί, μετρούν πολλά χρόνια

Κώστας ΔόξαςMeTooΆκης ΔείξιμοςΜαρία Δεληθανάση