Lifestyle|09.03.2021 15:35

Κωνσταντίνος Δανίκας: Ο Γιώργος Μαρίνος είναι νονός μου - Ο λόγος που χάθηκε ο ηθοποιός

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο οποίος μίλησε για τον νονό του, Γιώργο Μαρίνο. Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν σχετικά με την πολυετή απουσία του γνωστού καλλιτέχνη από τα φώτα της δημοσιότητας και ο ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσε την απάντησή του.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Διαβάστε επίσης: Στον αποκωδικοποιητή της Σεμίνας Διγενή: Ενα γράμμα στον Γιώργο Μαρίνο

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια. Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις».

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος «σόουμαν» της Ελλάδας, ο άνθρωπος που με τα σκετς, τις καυστικές ατάκες και τις μιμήσεις, προκαλούσε γέλιο και σατίριζε τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας. Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός. Τα δύο του πάθη ήταν πάντα η αστρολογία και τα σκυλιά του. Εργάσθηκε επί σειρά ετών σε διάφορες μουσικές πίστες και θεατρικές σκηνές παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του, ενώ έλαβε μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές με πιο χαρακτηριστική την εκπομπή «Ciao ANT1», στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Επίσης, έχουν καταγραφεί και λίγες κινηματογραφικές του εμφανίσεις.

Τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ για ένα διάστημα φιλοξενήθηκε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που έχει δημιουργήσει η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε επίσης: Άφαντος ο Γιώργος Μαρίνος: Γιατί η Φόνσου ζητά παρέμβαση εισαγγελέα

Γιώργος ΜαρίνοςΆγριες μέλισσεςΑΝΤ1