Masterchef 5: Παίκτης μπέρδεψε τον Παρθενώνα με τον ναό του Ποσειδώνα
NewsroomΗ Ηρώ Περουλάκη, ήταν εκείνη που αποχώρησε, στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης αυτής της εβδομάδας. Οι 17 πλέον, υποψήφιοι του «MasterChef 5», ετοιμάζονται για την τέταρτη ομαδική δοκιμασία, που ωστόσο θα είναι η πρώτη εξωτερική. Με λίγο ήλιο, υπέροχη θάλασσα, μαγευτική θέα, αλλά και αρκετό κρύο, φιλοξενούμενοι σε πολυτελές ξενοδοχειακή μονάδα, απέναντι από τον ναό του Ποσειδώνα.
Η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας, αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα ορίσει τις αλλαγές στις δύο ομάδες. Καλεσμένοι των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, είναι ο Αστέριος Κουστούδης και ο Σωτήρης Ευαγγέλου.
Διαβάστε επίσης: Τεό Γκαλτσίδης από MasterChef 5: Έχω δεχτεί bullying - Πέρασα πολύ δύσκολα μικρός
Οι δύο διακεκριμένοι chef, φέρνουν στη θεματική εβδομάδα την οπτική της σύγχρονης εποχής, παρουσιάζοντας το γαστριμαργικό τους έργο στη σκιά του άγρυπνου φρουρού του ελληνικού πνεύματος. Τον ναό του Ποσειδώνα.
Διαβάστε επίσης: MasterChef: Η «χολή» του Κωστή που αποχώρησε και η άδικη ασυλία του Πάνου
- Έρχονται αυξήσεις και στις πτήσεις: Πώς ο πόλεμος αλλάζει τα δεδομένα στα αεροπορικά εισιτήρια
- Ποιους «δείχνει» ο Παναγόπουλος για την υπόθεση με τα αδήλωτα εκατομμύρια - Ο Άδωνις που θεωρεί φυσιολογικό να τον παρακολουθούν και ο Θεοδωράκης που πάει Τσίπρα
- «Χειρόφρενο» διαρκείας τραβούν τα ταξί από σήμερα σε όλη την Ελλάδα
- Ο Τραμπ ψάχνει λύση εγκλωβισμένος στα Στενά του Ορμούζ