Γιάννης Ντσούνος: Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είναι θετικός στον κορονοϊό
NewsroomΈνα από τα «θύματα» του κορονοϊού είναι και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος, ο οποίος απουσιάζει από την εκπομπή «Αταίριαστοι» από την περασμένη Τετάρτη (3/3). Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι εδώ και έντεκα ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ ο Χρήστος Κούτρας όλο αυτό το διάστημα έκανε τεστ Covid-19 και όλα βγήκαν αρνητικά.
«Ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ευτυχώς είχα χαμηλό ιικό φορτίο. Είμαι σε καραντίνα έντεκα ημέρες. Έχει κολλήσει όλη η οικογένειά μου. Η γυναίκα μου, η 9 μηνών κόρη μου και ο 3,5 ετών γιος μου. Βρεθήκαμε όλοι θετικοί. Ευτυχώς είμαστε καλά.
Τα παιδιά είναι χωρίς συμπτώματα και εγώ με τη Μαρίνα έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης. Ευτυχώς, τίποτα άλλο. Βρισκόμαστε στην εντέκατη ημέρα. Η σύζυγός μου έχει λίγο πόνο στην πλάτη» ανέφερε ο Γιάννης Ντσούνος.
Διαβάστε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: Θετική στον κορονοϊό - Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Celebrity Game Night
- Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη - Τα 3 στοιχεία που αναζητούν οι Αρχές
- «Σάκοι του μποξ» οι εργαζόμενοι που «πληρώνουν» τις βλάβες σε συρμούς του μετρό - Επίθεση σε ηλεκτροδηγό
- Απάτη-μαμούθ σε βάρος εφοπλίστριας: Της άρπαξαν κοσμήματα εκατομμυρίων και μετάλλια από τον βασιλιά Κάρολο
- «Νομίζω ότι τον σκότωσα»: Συνταξιούχος κατέγραψε κατά λάθος τη δολοφονία γείτονά του - Καταδικάστηκε σε ισόβια